Vastgoedbeheer
Image default
Media

Dé specialist in freesletters

Freesletters zijn de manier om uw gevel te onderscheiden tegenover de rest van uw concurrenten. Het zijn merkwaardige letters die vaak gelaserd of gefreesd worden.

 

De mogelijkheden van freesletters

Wanneer u freesletters gaat bestellen heeft u vele mogelijkheden waaruit u een keuze kunt maken. De mogelijkheden hangen wel af van het materiaal waaruit u een keuze maakt.

Bij kunststof kunt u kiezen uit 8,19 en 30 mm dik. Deze zijn verkrijgbaar in standaard kleuren, maar ook in een kleur naar uw wens. 

RVS letters zijn 2, 3 of 5 mm dik en zijn verkrijgbaar in spiegelend goud, zilver en brons.

Voor allebei de materialen kan u kiezen uit glanzend of een matte uitstraling. 

 

Kies 3D voor een diepgang.

Door de letters te voorzien van meerdere lagen wordt uw ontwerp nog opvallender gemaakt. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan niet alleen het dikker maken van de letters, maar ook gedeeltes van uw logo een 3D uitstraling geven. Zo kunt u de nadruk leggen op belangrijke onderdelen van het ontwerp zoals bijvoorbeeld uw logo, en niet alleen uw bedrijfsnaam.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van freesletters bestellen voor uw pand of bent u opzoek naar een bedrijf die dit professioneel voor u kan aanpakken? Neem dan contact op met de specialist in freesletters. Sukses helpt u graag verder!