Vastgoedbeheer
Image default
Tuin en buitenleven

Een ervaren plantenkwekerij uit het Westland

Als u een samenwerking wilt aangaan met een ervaren plantenkwekerij uit het Westland, dan is Valstar misschien wel perfect voor u. De plantenkwekerij teelt zowel groenteplanten als bloeiende planten. Klantgerichtheid draagt het bedrijf hoog in het vaandel. Door de combinatie van die kernwaarde met het gebruik van moderne technieken, kan de kwekerij zorgen voor plantenkweek op maat van uw wensen. Valstar bestaat bovendien al een halve eeuw waardoor u meteen verzekerd bent dat u samenwerkt met experten.

Een eigen hoezenlijn om de planten in de kijker te zetten

Plantenkwekerij Valstar uit het Westland heeft een ruim assortiment aan bloeiende planten en groenteplanten. Het bedrijf wilt zijn gecertificeerde potplanten extra in de verf zetten en dat doen ze met een eigen hoezenlijn, genaamd Bellisima. Het geeft de potplanten, zoals potchrysanten, begonia’s en celosia’s, een exclusieve uitstraling. De hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren om uw planten nog unieker te maken. Uniek zijn ook de groenteplanten van plantenkwekerij Valstar. Dat komt omdat die planten gekweekt worden met behulp van kweektafels. En het zijn die kweektafels die uniek zijn in Nederland. Door op die manier te telen kan de plantafstand, watergift, et cetera aangepast worden aan de wensen van de klant.

Contacteer de medewerkers voor meer informatie

Heeft u interesse in de bloeiende planten en/of de groenteplanten, gekweekt door Valstar, dé plantenkwekerij van het Westland? Of wilt u meer weten over het bedrijf in het algemeen? Dan kunt contact opnemen met de gespecialiseerde medewerkers van de plantenkwekerij. De contactgegevens vindt u op de website. Daar vindt u meteen ook meer informatie over de verschillende specialisaties van de kwekerij waaronder bloeiende planten en groenteplanten, zoals paprikaplanten en aubergineplanten. U kunt ook een medewerker laten langskomen bij u om extra uitleg te krijgen over het bedrijf en wat ze voor u en/of uw organisatie kunnen betekenen.