Een parkeeroplossing bedenken voor onze garage

Wij moeten binnenkort met een parkeeroplossing komen voor onze garage anders hadden we een groot probleem. Alle auto’s die wij ontvangen in onze garage willen dat er meer plek vrij komt, want elke keer zitten wij snel vol. Onze parkeerplaatsen zijn in het algemeen best ruim, daarom kiezen veel gasten om bij ons te parkeren. Maar hierdoor raken we snel vol en dat vinden gasten jammer. Wij willen ook liever uitbreiden, maar dat is ons nog niet gelukt. Daarom wilden we een second opinion hebben van een adviesbureau. Misschien kon die ons verder helpen.

Voor onze probleem een parkeeroplossing regelen

Wij hadden in het begin een paar parkeeroplossingen in onze gedachten. Of we gaan alles opnieuw inrichten zodat er meer auto’s in de garage past, of we gaan iets aanbouwen met een extra verdieping. Maar we wisten niet zeker welke van de twee onze beste opties was, dus wilden we graag een andere partij inschakelen die ons ook nog extra advies kon geven. Na een tijdje zoeken was onze beste opties de website van parkeeradvies.com. Zij hadden al meerdere jaren ervaring met het bedenken en het realiseren van parkeeroplossingen en daarom dachten wij dat zij de perfecte kandidaat zouden zijn.

Parkeeradvies.com heeft ons goed geholpen

We hadden contact opgenomen met het bedrijf en konden daar snel terecht voor een gesprek. Toen we daar aankwamen werden we vriendelijk begroet en gingen we meteen aan de slag met de kwestie. We legde onze situatie uit en we gingen met z’n alle brainstormen wat het beste idee was. Zij kwamen ook inderdaad dat we beter een verdieping erbij kunnen bouwen, want dat is bij ons nog mogelijk. Dit vonden we het beste besluit en zij hebben het regelen daarvan in handen genomen. Dit vonden we erg fijn, want hierdoor konden wij ons gewoon focussen op ons werk. Binnen no-time hadden we meer gasten bij ons in de garage met onze nieuwe verdieping. Ze waren er erg blij mee en wij zelf ook.

Meer weten over de producten en diensten van dit bedrijf? Bekijk dan hun website via www.parkeeradvies.com voor meer informatie.