Vastgoedbeheer
Image default
Dienstverlening

Letselschade claimen bij ongeval

Bijna overal kunt u de dupe worden van een ongeval. In het verkeer, op het werk of in een andere openbare ruimte. Ook kunt u slachtoffer worden van een medische fout door een arts. Wanneer u letsel oploopt door een fout van iemand anders, dan kunt u de schade hiervan claimen bij de andere partij. Een advocaat kan u helpen met het neerzetten van een sterke zaak. Bent u in de omgeving van Den Haag op zoek naar een advocaat die u hierbij kan helpen, dan kunt u terecht bij letselschade advocaat Van Dijk.

Wat Van Dijk voor u kan doen

Thomas van Dijk is een ervaren letselschade advocaat die gevestigd is in Zoetermeer. Hier helpt hij slachtoffers van verschillende soorten ongevallen met het claimen van de schade bij de tegenpartij. U kunt bij Van Dijk terecht als verkeersslachtoffer, maar ook als u een ongeval heeft gehad op de werkvloer en als u letsel heeft opgelopen door toedoen van een arts. Daarnaast staat Van Dijk ook klaar voor whiplash slachtoffers. Deze aandoening wordt vaak niet voldoende serieus genomen, waardoor slachtoffers hun schadevergoeding mislopen. Letselschade advocaat Van Dijk zorgt ervoor dat u wel de beoogde schadevergoeding ontvangt.

Meerdere partijen aansprakelijk

Wanneer meerdere partijen aansprakelijk zijn voor uw opgelopen letsel, hoeft u als slachtoffer niet alle partijen aan te klagen. U kunt de schade claimen bij één partij en deze kan vervolgens een deel van de kosten verhalen op de andere aansprakelijke partijen. Dit noemen we regresvordering en hieraan zit een termijn verbonden. Na vijf jaar spreken we van verjaring regresvordering en zijn de andere aansprakelijke partijen niet meer wettelijk verplicht om een deel van de kosten te betalen. Meer informatie over verjaring regresvordering vindt u op de website. Hier kunt u ook lezen over de first party verzekering als alternatief voor de WA verzekering.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/