Vastgoedbeheer
Image default
Verbouwen

Met lederen plankdragers maak je de styling van je spullen écht af

Ben je op zoek naar de mooiste woonaccessoires die je niet zomaar in ieder ander huishouden tegenkomt? Dan vermijd je de webshops van de welbekende ketens en ga je op zoek naar aanbieders van originele, creatieve en handgemaakte producten. Een van die aanbieders is Bij Lien, een webwinkel die jou helpt in het helemaal op jouw manier afmaken van je woning. Bijvoorbeeld met lederen plankdragers. Zo kun je je boeken en andere spullen op een nog indrukwekkender wijze ‘tentoonstellen’.

Planken zijn trendy en praktisch

Lederen plankdragers komen we vandaag de dag steeds vaker tegen. In woningen, maar ook in winkels en kantoorpanden. Ze geven een wandplank een bijzonder extraatje, wat je op kunt tellen bij het feit dat je met planken zoveel meer ruimte in je woning overhoudt dan met hele kasten. Onder de planken zet je leuke opbergboxen, een poef of wat imposante kamerplanten neer. Als je het zo leuk kunt afmaken, houdt helemaal niets je meer tegen!

Handgrepen van leer voor elk denkbaar meubelstuk in je woning

Wist je dat je ook leren handgrepen kunt kopen? Ze worden voornamelijk op keukenkastjes en -lades toegepast, maar natuurlijk kun je ze ook op ander meubilair in je woning aanbrengen. Leer is een natuurproduct dat bij veel verschillende stijlen te passen is. Zo kun je leren handgrepen kopen voor de stoere, industriële keuken, maar net zo goed voor de mierzoete kinderkamer.

Originele cadeaus voor iedereen

Of je nu op zoek bent naar lederen plankdragers of voornemens bent om leren handgrepen te kopen, in webshop Bij Lien ben je aan het juiste adres. De webshop biedt je de meest originele cadeaus om jezelf of iemand anders te geven. De eigenaresse is continu op zoek naar nieuwe items, zodat de laatste trends en ontwikkelingen altijd in de webwinkel worden vertegenwoordigd en je er nooit uitgekeken raakt. Heb je speciale wensen? Dan kun je gerust contact opnemen.