Personeel nodig voor uw horeca of transportbedrijf? Schakel een payroll bedrijf in

Als u een bedrijf heeft in de horeca of een winkel bezit, heeft u misschien in bepaalde periodes meer personeel nodig. Daarom is het handig als u tijdelijk wat extra personeel kan inhuren. Het werken met een deskundig payroll bedrijf als Uitzendbureau Brabant biedt dan de oplossing. U huurt eenvoudig personeel in op de momenten wanneer u dat nodig heeft. Bevalt de werknemer? Dan kunt u deze op basis van tijdelijke contracten tot wel 5,5 jaar bij uw organisatie laten werken. In vergelijking met het zelf aannemen van personeel is dit dus een stuk langer! Daarnaast is het werken met personeel van een payroll bedrijf erg fijn, omdat het payroll bedrijf de juridische werkgever van het personeel is en u dus zelf niets hoeft te regelen met betrekking tot bijvoorbeeld salarisadministratie en ziekteverzuim.

Geen werknemersrisico’s met het inhuren van personeel bij een payroll bedrijf

Heeft u een bedrijf en neemt u regelmatig personeel aan? Dan zijn er veel aspecten waar u rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld aan werknemersverzekeringen, salarisadministratie en het uitbetalen bij ziekte. Kies voor een payroll bedrijf als Uitzendbureau Brabant voor het inhuren van uw personeel! Het payroll bedrijf is de wettelijke werkgever van het personeel waardoor u geen werkgeversrisico’s heeft. Een ander bijkomend voordeel is dat het personeel dat u inhuurt via een payroll bedrijf erg flexibel is. U kunt dus personeel inzetten wanneer u dat nodig heeft. Vooral voor bedrijven in de horeca, detailhandel en transport is dit erg handig. Kortom, u kunt uw juridische en administratieve werkzaamheden uit handen geven.

Het payroll bedrijf is juridisch werkgever van het personeel

Wist u dat personaal van een payroll bedrijf vele voordelen biedt? Wanneer u een payroll bedrijf inschakelt is deze de juridische werkgever van het personeel. Hierdoor hoeft u bijvoorbeeld niet de salarisadministratie te doen. Hierdoor heeft u ook geen werkgeversrisico’s. Zelfs de verzekeringen en afhandeling bij ziekte of arbeidsongeschiktheid worden door een ervaren payroll bedrijf als Uitzendbureau Brabant voor u geregeld. Het werken met personeel op basis van payroll komt van pas in allerlei verschillende sectoren, omdat het personeel erg flexibel in te huren is. Dit is handig in bijvoorbeeld in de transport en industrie, maar ook in bijvoorbeeld de horeca waar het extra druk kan zijn in de zomermaanden en tijdens de feestdagen.