Vastgoedbeheer
Image default
Bedrijven

RSH Makelaars – makelaar in Apeldoorn

RSH Makelaars – makelaar in Apeldoorn

Momenteel zit ik middenin een verhuizing. Ik ben nog woonachtig in een klein rijtjeshuis in Apeldoorn, maar verkas binnenkort naar een grotere, alleenstaande woning. Vanwege een recent gemaakte promotie kon ik mij een groter huis veroorloven, en dat was precies wat mijn gezin nodig had. Voor het verkopen van mijn woning heb ik RSH Makelaars ingeschakeld, een makelaardij in Apeldoorn. Het leek me wel zo prettig en verstandig om een ervaren makelaar in te schakelen. Een huis verkopen of kopen doe je immers niet elke dag. Er komt vanalles en nog wat bij kijken, dus wat hulp is dan zeer gewenst.

Snel mijn woning verkocht

Allereerst moest natuurlijk woning oude woning verkocht worden. RSH Makelaars heeft me daar heel netjes en goed bij geholpen. Eerst werd de waarde van de woning bepaald, door middel van een taxatie. Wel zo handig natuurlijk om te weten wat je voor je huis moet vragen. Vervolgens werd aan een verkoopstrategie gewerkt. Omdat hun makelaardij over een breed netwerk beschikt konden al vrij snel enkele bezichtigingen van potentiële kopers ingepland worden. De verkoop ging al met al ‘van zijn leien dakje.’

Mijn gedroomde woning gevonden

Tussen het verkopen door zijn we ook op zoek gegaan naar een mooie nieuwe woning in Apeldoorn. Mijn wensen werden nauwkeurig in kaart gebracht. Vervolgens zijn we samen in het koopaanbod op zoek gegaan. Via de site ikstagraagvooraan.nl, een eigen initiatief van het makelaarskantoor, werd snel een prachtige woning gevonden. Na twee bezichtingen was ik eigenlijk wel verkocht. De onderhandelingen zijn vervolgens ook door RSH Makelaars gevoerd. Zij hebben de prijs een stukje omlaag kunnen krijgen. Hierdoor heb ik iets meer geld ter beschikking voor een mooie nieuwe keuken!

Over RSH Makelaars

RSH Makelaars is een makelaarskantoor dat is opgericht door Bert Roetert Steenbruggen en Jan Hendriksen. Zonen Sander en Dennis Hendriksen hebben het kantoor vervolgens in 2003 overgenomen. In 2006 kwam Dennis van Arendonk het team versterken. Inmiddels is RSH Makelaars uitgegroeid tot een gevestigd kantoor in Apeldoorn en omgeving. Dagelijks worden vele mensen geholpen met de aankoop en verkoop van woningen.

Schakel ook deze makelaardij in

Ben je ook woonachtig in omgeving Apeldoorn? Wil je binnenkort verhuizen? Schakel dan de hulp van RSH Makelaars in. Hun makelaars hebben mij erg goed geholpen. Ik kan hen dan ook zeer aanbevelen. Informeer gerust vrijblijvend verder door telefonisch contact op te nemen via 055 5431207. Buiten kantoortijden kun je ze ook bereiken door het online contactformulier op de website in te vullen.

http://www.rshmakelaars.nl/