Unieke werkplekken huren in Hoofddorp

Wij hebben zowel unieke evenementenlocatie als bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam die u kunt huren. Je hebt de mogelijkhed om deze voor een hele dag of een dagdeel te huren. Wij zitten gevestig op toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Deze locatie is makkelijk te bereiken. Ben je nieuwsgierig naar de ruimtes die wij verhuren? Wij vertellen je hier graag alles over in deze blog.

Flexibele en bijzondere werkplekken in Hoofddorp huren

‘Het nieuwe werken’ faciliteert een mobiele levensstijl. Bij C-Bèta verlengen we de levensduur van producten zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Van ondernemers tot overheden, investeerders, onderzoekers en adviseurs. Een flexibele werkplek bij C-Bèta is de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen.

Evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam

Ons uitgangspunt is ook om bijna geen gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. Dit is waar wij van C-Bèta voor staan en dit is ook terug te zien in de ruimtes die wij verhuren. Je gaat werken in één van de meest speciale werkplek in Nederland, hier speelt circulair een belangrijke rol speelt. Op zoek naar een of meerdere werkplekken in de omgeving van Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden en hier passen wij ons voorstel op af.

Ontdek onze bijzondere evenementenlocaties

Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en bijzondere evenementenlocatie in Amsterdam aan. Dit bevorderd unieke concepten en ideeën. Bij ons vindt u verschillende ruimtes aan en hebben een ruime keuze voor verschillende doeleinden. Hierdoor is er een ruimte die altijd aansluit bij jouw wensen. Bij ons kunt u kiezen voor zowel grote groepen als kleine groepen. Wij laten de keuze bij jouw liggen. 

https://c-beta.nl/