Welk apparaat past bij uw werkomgeving? Wij geven u tips

Een werkomgeving hoort een plek te zijn waar werknemers zich prettig voelen. Een goede, professionele koffiemachine is onmisbaar in iedere bedrijfskantine. Een kopje koffie moet dus ook altijd gezet kunnen worden op het werk. Een goede bak koffie begint natuurlijk bij een goede koffiemachine. Benieuwd naar welk apparaat bij uw werkomgeving past? Lees dan snel verder.

Koffiemachine professioneel

Hoe begin jij je werkdag? Grote kans dat je start met het doornemen van de laatste zakelijke en persoonlijke nieuwtjes in de koffiecorner. Na een goede kop koffie ben je weer up-to-date, wakker en de sfeer is gezet. Je bent klaar om aan de slag te gaan. Zie een professionele koffiemachine dus als een investering. Een vieze kop koffie zal geassocieerd worden aan het bedrijf. Een professionele koffiemachine heeft daarnaast nog meer voordelen. Zo heeft een professionele koffiemachine vaak een grote capaciteit. Dit zorgt daarnaast voor een goede productiviteit onder de werknemers.

Koffiebonen in uw professionele koffiemachine

Heeft u de perfecte machine gevonden? Neem dan ook uw bonen eens onder de loep. Die zorgen nu eenmaal voor de heerlijke smaak. De twee meest gebruikte soorten koffie zijn Aribica en Robusta. De boon van Arabica heeft een groter formaat en heeft een andere kleur dan de Robusta. Robusta bonen maken over het algemeen meer cafeïne aan dan Arabica bonen. Maar het grootste verschil tussen de twee, is de smaak. Smaak is heel persoonlijk. Daarom kunt u Arabica- en Robusta bonen met elkaar mengen. Zo creeert u uw eigen smaak en zo creëert u een lekkere bak koffie, geheel naar eigen wens. Toch zijn Arabica bonen de meest populaire in Nederland. Deac verkoopt daarom biologische Arabica bonen voor uw professionele koffiemachine op het werk. Van Organico en Royal Dutch Espresso, tot Twents Koffie, u heeft de keuze tussen veel soorten Arabica bonen die stuk voor stuk een lekker bakje koffie verzorgen.

Wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts. En kies voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. 

https://deac.nl/