Vastgoedbeheer
Image default
Woning en Tuin

Zorgeloos verhuizen in Ede en omstreken voor senioren

Wij van Senior Verhuizer zijn al jaren actief als Senioren verhuisbedrijf in Ede. Daarom snappen wij als geen ander dat een verhuizing een boel stress kan opleveren. Onze specialisatie is dan ook die stress die u ervaart weg te nemen en de verhuizing zo vlot mogelijk te voltooien. Want wij zijn niet zomaar een verhuisbedrijf: Duidelijke communicatie, extra voorzichtige aanpak en onze gespecialiseerde extra diensten laten zien dat we meer zijn. Zo fungeren wij bijvoorbeeld ook als klusjesman, het bezemschoon houden van de kamer en het inrichten van uw nieuwe huis. En als dat nog niet genoeg is? Dan kunnen wij ook uw bed opmaken … niets is ons te gek!

Zijn er dingen in het huis die u niet aanstaan, bevinden er gaten in de muur of zijn er gevaarlijk uitstekende spijkers aanwezig? Wij lossen dit natuurlijk onmiddellijk op. Zo zorgen we dat er geen onaangename gaten in de muur zitten, hangen uw tv op en zorgen natuurlijk dat deze helemaal is aangesloten. Zodat u op dag 1 na de verhuizing al tv kunt kijken in uw nieuwe woonkamer … of badkamer.

Een verhuizer nodig?

Binnenkort een verhuizing en u heeft een specialist nodig? Wij zullen voor u een stapje verdergaan om die verhuizing zo soepel mogelijk te laten plaatsvinden. Wij heten niet zomaar Senior Verhuizer, wij denken aan net dat extra stukje aandacht die u verdient! Wij werken voor u met een rustiger tempo, wij zijn voorzichtiger met uw spullen en hebben meer aandacht voor degene die verhuisd.

Waar wij voor staan

  • Een soepele verhuizing, van begin tot eind
  • Compleet verzekerd en vakkundig in- en uitgepakt
  • (Eventueel) tijdelijke opslag van de inboedel
  • Ontruiming & oplevering van de oude woning
  • Uw nieuwe plekje direct bewoonbaar

Onze aanpak

Ons verhuisbedrijf in de regio Ede wordt gekarakteriseerd door onze extra aandacht bij een verhuizing. We communiceren alles met de verhuizer en zorgen dat er maar één contactpersoon is, zo voorkomen we verwarring. Deze contactpersoon zal de verhuizer constant op de hoogte houden van de ontwikkelingen en waarbij met alle vragen terecht gekomen kan worden.

De verhuizing

Allereerst is een duidelijke planning belangrijk, deze maken wij altijd samen met de verhuizer. Na de planning worden de spullen gesorteerd en bestickerd. Vervolgens gaan we doen waar we goed in zijn: verhuizen. We verpakken alles netjes en vakkundig in sterke dozen en beschermen het in verhuisdekens met folie. Voor ons is het belangrijk dat alle inboedel onbeschadigd in uw nieuwe woning aankomt.

Kom meer te weten over ons verhuisbedrijf in Ede.

Dus, u gaat binnenkort verhuizen en wilt maar weten over Senior Verhuizer in Ede? Dan kunt u vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen waar u al uw wensen kan opnoemen. Weet u al dat Senior Verhuizer uw verhuizer is? Vraag dan gratis een offerte aan.