Vastgoedbeheer
Image default
Bedrijven

Zweeds verven

Wilt u uw huis en/of vloek een nieuwe glans geven? Dan bent u bij Moosefarg aan het juiste adres! Moosefarg is oorspronkelijk uit Zweden. Er is natuurlijk geen ander land ter wereld waar men beter weet hoe je moet wonen (en een vloer lakken) dan in Zweden. Men heeft er lange donkere winters en is daarom ingesteld op goed, stijlvol en praktisch wonen. Een mooie praktische vloer met een goede vloerlak of parketlak hoort bij stijlvol design, met als kenmerk vrijheid en gezelligheid.

Wilt u een vloer lakken? Topp matte parketlak geeft een harde toplaag maar blijft bijna geheel mat. Voor alle soorten houten vloeren en voor hout dat is geschilderd met Moose Färg. Vanzelfsprekend oplosmiddelvrij en waterverdunbaar; ruikt lekker en is gemakkelijk in gebruik. Een modern Zweeds kwaliteitsproduct. Topp vloerlak is zeer mat (glansgraad = ca. 4 – 5). Er is ook TOPP met iets wit als u een Whitewash effect wilt. Eenmaal aanbrengen en dan afmaken met TOPP kleurloos. TOPP kan ook gebruikt worden op beton of cement, dit is echter wel sterk afhankelijk van de ondergrond, vraag advies en maak in ieder geval een teststuk.

Topp vloerlak kunt u zeer eenvoudig aanbrengen met roller of kwast op onbewerkt hout maar ook op hout dat al met Moos Färg is geschilderd. Topp vloerlak heeft een goede duurzaamheid en een goede weerstand tegen mechanische slijtage en veelgebruikte huishoudelijke schoonmaakmiddelen en wasmiddelen.

U kunt ook uw vloer eerst een kleurtje geven met Moose F of een wash met Dimma Whitewash. Daarna kunt u aflakken met TOPP. Dit werkt niet met eiken, daar deze houtsoort veel tannine bevat en de tannine door de kleur heen kan trekken. Bij bv. rood heeft dit geen effect maar wel bij lichte kleuren zoals Whitewash. Dit doortrekken kan ook gebeuren bij grote knoesten, deze kunt u eerst aflakken en daarna de kleur opbrengen, dit vermindert het doortrekken, maar in dit soort gevallen is een teststukje aan te raden.

https://www.moosefarg.nl/