Vastgoedbeheer
Image default
Aanbiedingen

6 kantoorruimte tips voor het huren van het juiste kantoor in Zevenaar

Is uw bedrijf aan het uitbreiden? Heeft u een nieuw kantoor nodig? Wilt u veranderen van kantoorruimte? Franklin Business Center biedt uitkomst. Het kantoor voor Zevenaar waar u gegarandeerd een geschikte ruimte kunt huren. Zo is uw bedrijf met haar personeel weer goed voorzien van een fijne plek. Een plek waar gedegen gewerkt kan worden samen met andere ondernemers in het kantoorpand.

Als u woonachtig bent in Zevenaar is Franklin een geschikte plek. Het zit vlakbij het industrie terrein van Duiven en en is zo’n 10 minuten rijden vanuit Zevenaar. Dus op zoek naar kantoorruimte Zevenaar? Dan weet u dat u bij Franklin moet zijn!

Hier een aantal tips bij het kiezen van de juiste kantoorruimte:

  1. Ga voor een strategische locatie. Zorg dat uw kantoor dicht bij andere ondernemers in de buurt zit. Zo kunt u zoveel mogelijk netwerken.
  2. Kies kantoorruimte met goede faciliteiten. Koffie, een keuken en een schoon bureau, daar begint het bij. Dit zorgt dat u professioneel overkomt en dat uw personeel goed haar werk kan doen.
  3. Zorg voor een goede beveiliging. Camera’s en een goede poort zijn noodzakelijk. Uw dure spullen moeten achter slot en grendel staan.
  4. Onbeperkte toegang tot het pand. Hiermee kunt u namelijk altijd werken, ook als u net moet overwerken in het weekend voor die ene klant!
  5. Meeting ruimtes. U heeft soms tijd nodig buiten het normale kantoor om even apart met iemand te zitten. Dit kan.
  6. Goed temperatuursysteem. U wilt zo comfortabel mogelijk werken. Maak dat mogelijk dankzij een temperatuurreguleringssysteem zoals airco installatie en goede verwarminge

Zo bent u van al deze 6 tips voorzien bij kantoorruimte in Zevenaar. Veel succes met het huren van een nieuw kantoor!

https://www.franklinbusinesscenter.nl/kantoorruimte-zevenaar/