Vastgoedbeheer
Image default
Kinderen

Beste fietstas voor bagagedrager

Beste fietstas voor bagagedrager

Veel mensen geven de voorkeur aan het gebruik van een fiets vanwege hun veelzijdigheid. Je kunt met een jongensfiets 24 inch door de straten van de stad of in de bergen rijden. Hoe lang je reis ook duurt, je hebt een tas nodig om je spullen in te pakken. Sommige mensen voelen zich ongemakkelijk als ze een rugzak dragen tijdens het fietsen. Als alternatief bevestigen ze een fietstas op hun fiets. Een fietstas is erg handig voor een langere rit. Je kunt deze tas gebruiken om enkele essentiële zaken mee te nemen, zoals een pomp, EHBO-doos, snacks en een mobiele telefoon. Er zijn verschillende soorten fietstassen waar je uit kunt kiezen. Om de beste fietstas voor jouw behoeftes te kiezen, moet je kijken welk type bagagedrager je hebt. Je kunt namelijk uit verschillende soorten tassen kiezen die hieronder worden uitgelegd.

Wat is een bagagedrager?

Niet alle fietsen hebben een bagagedrager. Het doel van dit rek is om je stabiliteit te geven wanneer je de zware last draagt. De bagagedrager kan je meer mogelijkheden geven om tassen of spullen te vervoeren. Je kunt zware lasten meenemen op de fiets door een Basil fietstas aan de bagagedrager te bevestigen. Dit type tas is het favoriete model van veel fietsers. Het is geschikt voor woon-werkverkeer maar ook voor toertochten. De meeste bagagedragers kunnen een lading tot 25 kilo dragen. Als je zwaardere lasten moet dragen, kun je speciale modellen gebruiken die lasten tot 40 kilo kunnen dragen.

Fietstas op bagagedrager

Kinderen kunnen hun spullen op de fiets meenemen in een Herschel kinderrugzak. Als ze echter meer spullen mee moeten nemen, dan kun je een losse tas of een fietstas op de bagagedrager bevestigen. Een fietstas is de meest populaire tas om mee te toeren of om door de stad te reizen en dus ook geschikt voor woon-werkverkeer. Je kunt er je laptop of andere kantoorspullen kwijt. De tas kan naast het achterwiel worden gemonteerd. Het gebruik van een fietstas maakt je reis gemakkelijker. Dat komt omdat je geen rugzak hoeft te dragen. In feite is een fietstas veelzijdig en er zijn verschillende modellen verkrijgbaar. Vaste fietstassen maak je vast aan je bagagedrager en gebruik je om je tas in te doen. 

Afneembare fietstas

Een afneembare fietstas is niet alleen geschikt voor forenzen in de stad, maar ook voor boodschappen doen met de fiets. Deze tas bevestig je aan je bagagedrager als je weggaat. Sommige modellen kunnen aan de bagagedrager en andere aan het stuur worden bevestigd. Deze tas is makkelijk in gebruik. Je hoeft hem alleen maar aan je fiets te bevestigen door de haken over je stuur of je bagagedrager te doen. Om hem eraf te halen hoef je de tas alleen maar recht omhoog te tillen. Bovendien hebben deze tassen een behoorlijk grote capaciteit om al je spullen mee te nemen. Je kunt bijvoorbeeld een afneembare fietstas gebruiken om wat snacks, een fietsreparatieset, een EHBO-doos en nog veel meer te vervoeren. Het wordt aanbevolen om de tas van waterdicht materiaal te kiezen zodat je spullen droog blijven als het regent.