Vastgoedbeheer
Image default
Tuin en buitenleven

Brievenbussen voor vastgoed eigenaren

Heeft u meerdere appartementen of panden in uw bezit en wilt u deze panden van een brievenbus voorzien? Bij Your Mailbox.nl, de grootste brievenbussen leverancier van Nederland heeft u de grootste en voordeligste keus!

Heeft u op één locatie meerdere woningen en zoekt u één brievenbussenconstructie waarin meerdere brievenbussen zitten? Dan hebben wij een voordelige oplossing voor u. Wij verkopen namelijk combinatie’s waarbij u voor een set van drie, vier, vijf, zes, acht, tien of twaaf bussen kunt kiezen. Het is compact geheel welke ideaal buiten geplaatst kan worden bij de voorgevel van uw pand of dichtbij de voordeur.

Met behulp van plakcijfers kunt u elke brievenbus nummeren zodat het voor zowel de huurders als de bezorgers duidelijk wordt welke bus bij welke woning hoort. Elke bus heeft een uniek eigen sleuteltje welke niet op de bus van de buren past. Wel zo veilig, en ook goed voor de privacy van uw huurders.

De constructie-brievenbus is verkrijgbaar in het rvs. En RVS past in principe bij elke stijl woning of appartement. Het plaatsen van de brievenbus heeft niet zoveel voeten in aarde. U krijgt bij het exemplaar namelijk netjes twee palen meegeleverd en een aantal keilbouten voor bevestiging.

 

Beheert u vastgoed met 2 of 3 woningen op 1 locatie? Dan kunt u eventueel ook voor een Bobi duo of Bobi trio kiezen. De Bobi is de Jaguar onder de brievenbussen. Het model is stijlvol, zeer sterk en degelijk en ruim. Daarnaast zijn de Bobi’s niet alleen verkrijgbaar in het rvs, maar in verschillende ral kleuren. Heeft u wat luxere appartementen te huur en vind u dat bij die stijl ook een wat luxere brievenbus hoort? Dan moet u echt voor de Bobi brievenbus gaan!

Wij kunnen u geheel adviseren! Het is zelfs mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren! U kunt gerust contact opnemen met ons enthousiaste team. U vindt onze collectie op onze website en daarnaast hebben wij nog een grote showroom in Zutphen.