Vastgoedbeheer
Image default
Bedrijven

De beste keukens in Noord-Brabant

Met de Duitse degelijkheid van onze Alno keukens bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit. De keukens van Alno zijn onder te verdelen in verschillende categorieën. Ondanks de strakke en slimme vormgeving die in de elke keuken terug te vinden is, worden de onderlinge verschillen voornamelijk bepaald door de keuze voor diverse hoogwaardige materialen. Deze schitterende keukens ogen altijd ruimtelijk met zowel strakke als ronde lijnen en subtiel aangebrachte kleuraccenten.

Materialen en Uitvoeringen

De keukenelementen zijn uitgevoerd met verschillende fronten, waarbij de superieure kwaliteit van het materiaal direct opvalt. Keramiek, glas, geperst laminaat, hout of briljant en onderhoudsvriendelijk glas, alles is mogelijk. Classic of modern, mat of glazend, met onopvallende grijpranden in plaats van gewone grepen, of als zwevende keuken, wij van Schuurbiers komen u in alles tegemoet.

Stel uw Alno keuken zelf samen

Uiteraard zijn we trots op het feit dat wij onze Alno keukens kunnen presenteren. Maar onze adviseurs kunnen u nog veel meer interessante details vertellen over deze superkwaliteit keukens.

Een keuken van Alno is een lust voor het oog. Wij nemen alle tijd om met u de juiste keukenopstelling samen te bepalen. Met een geavanceerd 3-D visualisatieontwerp krijgt u een perfect beeld van en hoe uw droomkeuken eruit komt te zien.

Functionaliteit en inventiviteit

Een keuken van Wellmann staat al jaren synoniem voor een keuken van hoogwaardige kwaliteit voor een mooi prijsje. Functionaliteit en inventiviteit gaan perfect samen bij dit van oorsprong Duitse bedrijf. Wellmann begrijpt dat een keuken een doordacht ontwerp moet hebben gecombineerd met een superieure uitstraling. Het is niet voor niets dat Schuurbiers en Wellmann zo goed samengaan.

Eigentijdse keukens

Hoe ziet de eigentijdse keuken van vandaag eruit? Wellmann heeft het antwoord: zoals u dat graag wilt! De keukens van Wellmann combineren wonen en koken, met – als gewenst – sideboards, zitbankjes, een bar of eilandoplossingen.

Alles is verkrijgbaar in de afwerkingen glans, hout, mat of klassiek. En omdat een prachtige keuken het verdient om in de schijnwerpers te staan, denkt Wellmann (en Schuurbiers!) graag met u mee over het ideale lichtplan. Wij nodigen u dan ook graag uit in Bergen op Zoom in onze showroom voor advies met een kopje koffie.

https://schuurbiers.nl