Vastgoedbeheer
Image default
Dienstverlening

De Naambordenspecialist heeft een ruim assortiment huisnummer bordjes

Is uw huidige huisnummer bordje aan vervanging toe? Of heeft u een nieuwe woning en is het huisnummer bordje dat er nu hangt niet naar uw smaak? Neem dan zeker eens een kijkje op de site van De Naambordenspecialist, www. denaambordenspecialist. nl. Wij hebben een enorm groot assortiment aan huisnummers. Zeker weten dat er een huisnummer bordje van uw smaak bij zit!

Rond of vierkant, hout of staal? Kies het bordje dat bij u past

De keuze is reuze bij De Naambordenspecialist. U kunt ervoor kiezen om enkel een huisnummer op het bordje te laten zetten, maar een huisnummerbordje met nummer en tekst erop is ook mogelijk. De huisnummer bordjes die wij verkopen hebben allerlei verschillende vormen, zoals vierkant, rond, ovaal of rechthoekig. Ook hebben wij in onze collectie een ruime keuze uit verschillende materialen, zoals RVS, kunststof, hout, staal, steen, emaille, messing. Wanneer u een mooi bordje hebt gevonden kunt u deze desgewenst door ons op maat laten maken. De kleur en het lettertype kunt u zelf bepalen. Onze kunststof huisnummer bordjes zijn leverbaar in ontzettend veel kleuren, van wit met zwart, zilver met zwart tot groen met wit. Op de houten bordjes kunnen wij het huisnummer met de hand op het bordje schilderen. Bij sommige houten bordjes kunt u zelfs kiezen voor een extra handgeschilderde versiering. Bij elk bordje op de site staan de specifieke kenmerken en informatie hoe het bordje met uw huisnummer bedrukt kan worden.  

Naambordje bestellen? Makkelijk en snel in huis!

Een huisnummer of naambordje bestellen is via de site van De Naambordenspecialist zeer eenvoudig. Per bordje staat aangegeven hoelang de levertijd bedraagt. Veel bordjes worden binnen 2 dagen geleverd, handgeschilderde of grote uithangborden kennen een levertijd van 3 tot 8 weken. Veel van onze borden worden gratis verzonden binnen Nederland. Voor de wat grotere borden vragen wij een klein verzend bedrag, het bedrag van de verzendkosten staat ook per bordje aangegeven. Voor vragen en informatie kunt u ons bereiken via telefoon of mail.

https://www.denaambordenspecialist.nl/