Vastgoedbeheer
Dieren

De schoonheid van zonne-energie

Je mag zonne-energie niet als iets moois beschouwen, maar er is zeker een kunst in de wetenschap van zonne-installatie. Hier zijn een paar dingen die cruciaal zijn om van uw zonne-installatie een mooie ervaring te maken.

Haal het meeste uit uw locatie

Een goed uitgevoerde beoordeling van uw locatie voor zonne-energie zal uw eigendom evalueren om het maximale zonnepotentieel van uw locatie te bepalen en er tegelijkertijd voor te zorgen dat het systeem voldoet aan uw energie-eisen. Een evaluatie moet het volgende omvatten:

  • Een beoordeling van de levensvatbaarheid van de locatie op zonne-energie

  • Fysieke metingen van het onroerend goed

  • Een beoordeling van uw eerdere energieverbruik

Het juiste ontwerp

Een goed uitgevoerd ontwerp voor een zonne-installatie moet rekening houden met de oriëntatie van uw eigendom, eventuele obstakels, uw huidige en toekomstige verbruiksbehoeften en de financiële kosten van het systeem . Wilt u een systeem installeren met maximaal 120% van uw zonne-energieverbruik om de meeste netto-meterbesparingen te realiseren? Of bent u gewoon op zoek naar een manier om uw elektrische voertuig van stroom te voorzien met schone, hernieuwbare energie?

Een schone installatie

De snelste en gemakkelijkste manier vinden om zonne-energie op uw eigendom te installeren, zou moeten zijn de enige factor die een rol speelt wanneer uw systeem wordt ontworpen en geïnstalleerd. Een ervaren en doordacht installatiebedrijf zal de locatie en plaatsing van alles in overweging nemen, van de panelen tot de leiding die wordt gebruikt voor het leggen van bedrading, om ervoor te zorgen dat de impact op de esthetiek van uw eigendom tot een minimum wordt beperkt.

Zijn er ook nadelen? 

Zonne-energie heeft ook nadelen. Er kan namelijk overlast worden ervaren door externe factoren zoals vogels of het ruwe weer in Nederland. Vogels onder zonnepanelen kunnen ervoor zorgen dat het systeem niet meer goed en naar behoren werkt, wat dus voor extra kosten kan zorgen. Ook kunnen hagelbuien ervoor zorgen dat de zonnepanelen beschadigt raken.

 

https://zonnepanelenvogelvrij.be/kraaien-verjagen/