Vastgoedbeheer
Image default
Zakelijke dienstverlening

De sleutels tot succes om te investeren in onroerend goed

De meeste vastgoedexploitanten zijn binnen de eerste maanden van het proberen om een ​​zakelijke onderneming te creëren uit het beleggen in onroerend goed, voor de gek gehouden. De truc begint met een voordelig marketingplan en vervolgens een gedisciplineerde inspanning om het marketingplan gelijkmatig te oefenen. Er is veel meer nodig om te slagen en u zult meer tips, trucs en unieke technieken voor het verhandelen van onroerend goed tegenkomen in dit artikel.

Is er iemand in jouw stad die niet erkent dat je huizen koopt of dat je een vastgoedprofessional bent? Als dat zo is, presteert u niet zo goed bij marketing of geeft u informatie over beleggen in onroerend goed weer over uw onroerendgoedbeleggende onderneming, zo u ook zou kunnen zijn. Ik ontdek dat vastgoedbeleggers voortdurend vertellen dat ze geen telefoontjes van verkopers ontvangen en vervolgens niet de leads ontvangen die ze nodig hebben om de deals met onroerend goed te vinden die ze nodig hebben om de kost te verdienen. Ik zeg verhoging van de marketing en de verkopers zullen bellen. Niet alleen dat, maar als u de wereld (of in ieder geval uw gebied) aan het verkennen bent, koopt u probleemvast onroerend goed, uiteindelijk wordt u erkend voor wat u doet en verkopers zullen u strikt bellen naar uw reputatie. dit is wat kosteneffectieve marketing wordt genoemd.

Eén professionele makelaar was enkele weken geleden in een huis, tuin en ijzerwinkel en ging langs een paar jongens in een gangpad. Toen hij langsliep, hoorde ik een gesprek, ik hoorde één staat: “Dat is de vastgoedman”. Nu had ik nooit een van die mannen gekend en geen idee wie ze zijn, maar die ervaring laat me erkennen dat ik mijn best moet doen om de wereld te laten erkennen dat mijn bedrijf onroerend goed in dat gebied koopt. Er zijn veel manieren om het gebied te laten weten dat je in het beroep van vastgoedbelegger bent en om informatie te krijgen die mensen helpt realiseren dat je foreclosures, verontrust onroerend goed koopt, onroerend goed short sales doet en veel onroerend goed informatie hebt en ervaring om eigenschappen te veranderen. Sommige methoden zijn goedkoop en sommige zijn duurder. Je zult veel dingen moeten proberen en een idee krijgen van wat voor jou de beste resultaten in je regio oplevert om de telefoongesprekken te krijgen die je nodig hebt om onroerendgoeddeals af te handelen. Ik heb vele vormen van marketingmethoden geprobeerd voor commerciële vastgoedondernemingen van alle variëteiten en ben teruggekomen bij een aantal bedrijven dat consequent genoeg leads voor me creëert om de 2 of 3 onroerendgoedholdings en huizen die ik elke kalendermaand wil kopen te kopen. Ze zijn als volgt:

Geclassificeerde advertenties

De advertentie in de meest prominente krant in de regio is veruit de zwaarste producent van leads voor lokale vastgoedbeleggers die ik heb vastgesteld. Ik begrijp dat het kostbaar is en ik begrijp dat er gevallen zijn dat het geen telefoontjes genereert, maar als je het in de vastgoedbeleggingssector wilt volhouden, plaats het dan gewoon daar en verlaat het. Wen eraan, een deel van de tol van het uitvoeren van de vastgoedsector. U kunt ongeveer $ 350,00 per kalendermaand uitgeven voor mijn 4-regelige advertentie en dat is het commerciële bereik. Ik zou overwegen om het 365 dagen per jaar uit te voeren om iedereen constant op de hoogte te stellen dat je een vastgoedprofessional bent en dat je onroerend goed in hun regio koopt.

In de afgelopen paar jaar heb ik veel advertenties van “vastgoedbeleggers” bekeken en afgeleverd. De meeste mensen zetten ze in voor een groot aantal of zelfs maar een paar kalenderweken en verwijderen ze vervolgens of proberen ze gewoon in te plaatsen aan het einde van de week. Real Estate Marketing werkt simpelweg niet zo. Zet uw onroerend goed advertentie in de krant en laat het daar. Het zal meer dan de prijs goedmaken, geloof me, en je zult zien nadat je je eerste deal hebt gedaan. Als je in nood verkeert omdat er onroerendgoedbeleggers advertenties van veel andere beleggers in zijn, doe dat dan niet. Ze zijn daar omdat ze antwoorden krijgen. Zorg er wel voor dat u uw mobiele telefoon beantwoordt en deze altijd bijhoudt, anders verspilt u geld.

Lees meer op https://www.247vvebeheer.nl/