Vastgoedbeheer
Image default
Bedrijven

De verkoopmakelaar in Amsterdam om uw appartement te verkopen

Zoekt u een verkoopmakelaar in Amsterdam om uw appartement te verkopen voor een mooie prijs? Dan bent u bij Alice Bakker Makelaardij aan het juiste adres. Wij zijn dé verkoopmakelaar van Amsterdam. Waarom? Omdat wij werken met een persoonlijke, integere en proactieve aanpak. Wij doen niet aan mooie praatjes en hoge prijzen. Wij zijn tevreden als u tevreden bent.

Uw Amsterdams appartement verkopen

Een huis verkopen kan soms verdrietig zijn. Achter iedere woning schuilt een verhaal: mooi, droevig, grappig of bijzonder. Verkoopt u bijvoorbeeld met pijn in het hart uw appartement, omdat het te klein is geworden door nieuw gezinsgeluk? Alice Bakker Makelaardij begrijpt u en luistert naar uw verhaal. Wij gaan er alles aan doen om uw appartement zo snel mogelijk te verkopen tegen de gunstigste prijs.

Huis verkopen in Amsterdam

Een huis verkopen in Amsterdam kost ook geld, daar is niks aan te doen. Wel kunnen we als verkoopmakelaar de kosten zo laag mogelijk houden. Hoe? Wij zetten uw woning gratis op Funda. Daarnaast hanteren wij de no cure, no pay principe. Lukt het ons niet om uw huis in Amsterdam te verkopen? Dan betaalt u ons ook niet.

Verkoopmakelaar en aankoopmakelaar in Amsterdam

Naast woningen verkopen, zijn wij ook actief in het aankopen van huizen in Amsterdam. Dus kent u iemand die dolgraag in een historisch grachtenpand in Amsterdam-Zuid wilt wonen, stuur hem door naar Alice Bakker Makelaardij!

Neem contact met ons op

Bent u overtuigd van ons goede werk? Kom dan snel in contact met ons. Wij helpen u graag met uw vragen. Wij zijn 6 dagen per week beschikbaar, ook ’s avonds en in het weekend. Vul ons contactformulier in of bel ons: 020-7371435.

https://www.alicebakker.nl/