Vastgoedbeheer
Image default
Bedrijven

Duo rolgordijnen in een klassiek interieur

Duo rolgordijnen: je ziet ze steeds vaker. Ze komen terug in verschillende interieurstijlen. Zo zijn ze ook steeds vaker terug te vinden in een klassiek interieur. Wat maakt duo rolgordijnen nou zo bijzonder en waarom passen zo goed bij een klassiek interieur? Je leest het in deze blog!

Wat zijn duo rolgordijnen?

Duo rolgordijnen lijken erg op normale rolgordijnen. Het verschil is dat duo rolgordijnen gemaakt zijn van twee verschillende stoffen: een dichte stof en een transparante stof. Deze worden per baan afgewisseld. Hierdoor kun je erg gemakkelijk zelf de lichtinval en mate van privacy bepalen. Door de donkere en lichtere banen over elkaar heen te bewegen kun je zelf kiezen hoeveel buitenlicht er naar binnen schijnt. De duo rolgordijnen van ilumio zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn gemaakt van polyester. Er is dus altijd een rolgordijn dat bij jouw past en mooi staat in jouw klassieke interieur.

Waarom duo rolgordijnen passen bij een klassiek interieur

De kenmerken van een klassiek interieur zijn: luxe, elegantie en sierlijk. In een klassiek interieur wordt veel gebruik gemaakt van luxe materialen. De basis kleuren die vaak worden gebruikt zijn: bruin, wit, zwart en pasteltinten. Bij een klassiek interieur hoort natuurlijk ook mooie raamdecoratie. Misschien zijn duo rolgordijnen niet het eerste soort raamdecoratie waar je aan denkt bij een klassiek interieur. Niets is minder waar! Duo rolgordijnen passen juist perfect in een klassiek interieur. Omdat duo rolgordijnen ook verkrijgbaar zijn in de basis kleuren van een klassiek interieur, passen ze er erg goed bij. Verder hebben duo rolgordijnen een wat luxere uitstraling, wat ook één van de kenmerken is van een klassiek interieur.

Hopelijk weet je nu wat meer over duo rolgordijnen en waarom ze nou perfect passen bij een klassiek interieur. Wil je meer informatie over duo rolgordijnen? Ga dan naar ilumio.nl.