Vastgoedbeheer
Image default
Huishoudelijk

Een elektrische boiler op maat.

Een elektrische boiler op maat.

Je oude boiler heeft de geest gegeven en nu ben je op zoek naar een nieuwe. Dat het een elektrische boiler moet worden spreekt voor zich aangezien all electric de norm gaat worden. Op zoek dus naar zo’n elektrisch geval en dan het liefste eentje die perfect past bij jouw persoonlijk gebruik. Maar hoe weet je nu hoe veel liter en welk type dat moet zijn?

Breng dan eens even een bezoekje aan de website van elektrischeboiler.eu. Op deze site vind je namelijk een heel handig hulpje;  een online boiler calculator. Het werkt super eenvoudig; je vult alle gegevens in en er rolt een advies op maat uit! 

En zo kan je dat ook doen met een elektrische cv ketel.

De keuze is reuze op deze website. Er zijn close-in/up boilers van 5 of 10 liter van het merk Lemet.
Deze boilers hebben een dikke isolatiewand van het nieuwste polyuretaan foam, daaromheen een buitenwant van kunststof bij de kleine modellen of een dikke metalen buitenwand bij de grotere modellen (verkrijgbaar t/m 2000! liter). 

Dankzij deze isolatiewand blijft het water super lang warm en bespaar je op de energiekosten.

Van hetzelfde merk is er ook een EcoWay versie te koop. Deze boiler is geheel computergestuurd en bepaalt zelf wanneer het nodig is bij te verwarmen. Dit hoeft namelijk niet constant te gebeuren. Dit draagt weer bij aan energiebesparing.

Een ander merk op deze overzichtelijke site is het merk Wesen.

Ontstaan door een aantal technische specialisten die de koppen bij elkaar hebben gestoken en een boiler ontwikkelden die technisch gezien beter is geworden dan de elektrische ketels die er al op de mark waren.

 

 

 

 

Deze elektrische boilers hebben ook het hoogsthaalbare energielabel op dit moment. Een label A/B. De elektrische ketels zijn voorzien van dubbele tanks, plat uitgevoerd en hebben een titanium versterkte binnenketel met een diepte van slechts 25cm passen ze perfect in een kastje, maar op zich hoeft dat niet, ze zijn zo mooi vormgegeven dat ze ook in het zicht gehangen kunnen worden. 

Dus breng eens een bezoekje aan de website van elektrischeboiler.eu en je bent al een stuk wijzer. Alles is op voorraad en kun je  dus de volgende dag al in huis hebben.

Een dikke aanrader dus!

https://elektrischeboiler.eu/