Vastgoedbeheer
Image default
Bedrijven

Een mooie verpakking voor printen

Als je een eigen bedrijf bent gestart is het natuurlijk super leuk om een verpakking te laten printen. Zo kan je al je bestellingen persoonlijk inpakken en in je zelf ontworpen verpakking doen. Dit zorgt voor meer bekendheid, doordat iedereen in het postkantoor jouw pakketje ook ziet. Hoe leuker je verpakking, hoe sneller ze je op gaan zoeken. Ook voelt het voor de klant leuk als je tijd en moeite hebt gestopt in de uiterlijke verzorging van je producten én de verpakking ervan. Het is belangrijk dat er niks kapot gaat, dus de juist verpakking kiezen is erg van belang als je met breekbare producten werkt.

Een eigen idee en ontwerp naar uw smaak

Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Je eigen logo groot op de bovenkant van de doos of alleen werken met de kleuren van je bedrijf, de keuze is aan jou. Wij willen absoluut met je mee kijken en je advies geven, maar uiteindelijk ben jij degene die we blij willen maken. Kies dus zeker waar jij het gelukkigst van wordt! Alles is via onze site makkelijk te regelen. Ook kan je al je voorkeuren doorgeven. Denk hierbij aan het formaat, maar ook hoeveel verpakkingen je wilt laten printen. Dit is natuurlijk afhankelijk van de grootte van de producten en van hoe goed je bedrijf momenteel al loopt.

Een snelle service met meteen duidelijkheid

Meteen nadat je je eigen verpakking hebt ontworpen zul je het bedrag zien. Nadat je hebt betaald gaan wij meteen voor je aan de slag en komen je verpakkingen zo snel mogelijk bij je aan. In de tussentijd kan je je klanten natuurlijk al wel nieuwsgierig maken in de hoop dat ze bij je gaan bestellen. Zodra de verpakkingen geleverd zijn kan je dan meteen bezig met bestellingen inpakken, dat is natuurlijk wel zo leuk! Als je vragen hebt of je komt er niet uit, dan zijn wij altijd beschikbaar om je op weg te helpen. Ook kunnen wij je verschillende dingen aanraden of afraden, afhankelijk van je bedrijf.