Vastgoedbeheer
Image default
Aanbiedingen

Een tafel kopen van een hoogwaardig merk in Zevenaar

Wil je een tafel kopen van Nederlands design en hoogwaardige kwaliteit? Bekijk dan eens het aanbod aan tafels en andere meubels in de webshop van Kalo Living! Dit merk is opgericht door drie vrienden, allen met meer dan 20 jaar ervaring in de meubelbranche. Samen bedenken, ontwerpen en produceren zij de mooiste meubels. Hierbij staat vooruitstrevend design, slimme materiaalkeus en een bijzondere uitstraling voorop. Woon je in Zevenaar of omgeving en wil je een nieuwe tafel kopen waar je nog jarenlang van geniet? Ga dan eens langs in de showroom van Kalo Living. Zo kun je direct voelen, testen en de tafels of andere meubels van alle kanten bekijken.

Ieder meubel wordt eerst uitvoerig getest

Wil je een tafel kopen van dit merk uit Zevenaar? Dan weet je zeker dat je een kwalitatief hoogwaardig meubel koopt. Ieder product is voorzien van een sterke constructie waar alleen kwaliteitsmaterialen bij worden toegepast. Wil je naast een tafel ook stoelen kopen in de showroom in Zevenaar? Dan profiteer je van de mooiste slijtvaste stoffen die onderhoudsvriendelijk zijn. Je rekent daarom steeds weer op een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Een tafel met eikenhouten blad

Veel van de tafels die dit merk je aanbiedt, hebben een eikenhouten tafelblad. Dit is een sterke en duurzame houtsoort die zorgt voor een echte eyecatcher in je ruimte. Houd er wel rekening mee dat dit type tafelblad wel wat onderhoud nodig heeft, omdat het een natuurproduct is. Wanneer je ervoor kiest om de tafel van dit merk dit te kopen in Zevenaar of omgeving, krijg je deze met een onbewerkt tafelblad. Wil je liever dat deze is voorzien van een beschermende lak of olie? Dan kies je uit een van de kleurbewerkingen. Bekijk direct waar jouw voorkeur naar uitgaat en neem dan contact op met de winkel, waar het vriendelijke en vakkundige team je graag verder helpt!

https://www.kalo-living.com/nl/