Vastgoedbeheer
Image default
Bedrijven

Elektrische bokspring, wat zijn de voordelen?

Geniet van lezen in bed zonder te luieren, spelletjes spelen op de tablet of kijken naar zo’n spannende film of het begin van een voetbalwedstrijd. En dit alles kan worden gedaan zonder halverwege in slaap te vallen. Elektrisch verstelbare boxspings hebben veel voordelen, waarvan het gebruiksgemak en slaapcomfort de belangrijkste zijn. Het bed is uiteraard een van de belangrijkste plekken waar je je als mensen soms even terug wilt trekken. Hieronder vind je enkele redenen om voor deze optie te kiezen.

De voordelen van een elektrische bokspring.

Elektrisch verstelbare boxsprings kunnen het bed eenvoudig naar je persoonlijke wensen verstellen. Dit is bijvoorbeeld ongetwijfeld handig voor ouderen die moeite hebben met in- en uitstappen, of mensen die last hebben van rugpijn of ander oncomfortabel lichamelijk ongemak.

Door de instelling van een elektrische boxspring stap je gemakkelijk in en uit de auto. Fysiek kan het je een goede ondersteuning bieden, bijvoorbeeld door met je benen te gaan liggen om de ophoping van vocht te compenseren, en de voetzolen enkele centimeters op te tillen om de spanning van de onderrug te verminderen, waardoor pijn in de onderrug wordt verminderd.
Naast de fysieke voordelen heeft het elektrisch verstelbare bed nog een ander groot voordeel. Het is super eenvoudig te bedienen en je ervaart veel luxe en comfort. Met een druk op de knop zit je gemakkelijk rechtop. Als je weer in de slaapstand wilt komen, is dat natuurlijk gemakkelijk. De complete bediening is draadloos te bedienen via je eigen afstandsbediening.
Tegenwoordig zijn er twee soorten elektrisch verstelbare veren. De eerste is een eenmalige aanpassing, of het kan een boxspring zijn, die de uiteinden van het hoofd en de voeten afzonderlijk kan verstellen, wat natuurlijk erg goed is. Deze variant is ook te gebruiken met elektrisch verstelbare veren Sophia en Julia.