Vastgoedbeheer
Image default
Bedrijven

Gaten in je huis heb je nodig

Kruipruimte ventilatie is iets waar je vast niet vaak bij stil staat maar het is een belangrijk gedeelte van het ontwerp van goede huizen. Kijk, je hebt vast wel eens gezien wat er gebeurt met bepaalde plekken in een huis. Al het stof komt altijd op deze plekken terecht. En de reden dat stof en andere rotzooi de kans krijgt om daar te landen is omdat over het algemeen er weinig ventilatie is in een huis. Er is genoeg om om de lucht vers te houden maar niet om de stof weg te dragen. Dus voor plekken die je niet afstoft heb je een alternatieve oplossing nodig.

Doe je eigen onderzoek

Nou is er een kans dat de ventilatie in een kruipruimte helemaal niks te maken heeft met het voorkomen van stofophoping. Ik heb dat gezegd na 2 seconden onderzoek. Dus het kan ook gewoon zo zijn dat kruipruimte ventilatie met iets heel anders te maken heeft. Het is altijd belangrijk dat je zelf je onderzoek doet of dat je je gegevens haalt van iemand die je kan vertrouwen. Ik ben een willekeurige schrijver op het internet en ben niet te vertrouwen met wat ik zeg omdat het gelogen kan zijn voor meerdere redenen. Maar waarom zou iemand liegen op het internet?

Voor dezelfde reden als in het echt

Het internet is als een meer extreme versie van de echte wereld. Alles is overdreven en versnelt. Er is ook vaak sprake van internet tijd. Dit betekent dat op het internet gisteren hetzelfde is als een paar maanden geleden in het echt. Iets wat meer dan een week geleden op het internet is gebeurt kan net zo goed jaren geleden gebeurd zijn. De culturele evolutie op het internet gaat sneller dan ooit te voren en waarschijnlijk zal deze versnelling alleen maar extremer worden in de komende jaren. En in deze nieuwe wereld is er altijd ruimte voor oplichters om het te verpesten.