Vastgoedbeheer
Image default
Energie

Het eenvoud en gemak van de Elektrische Kachel.

Het eenvoud en gemak van de Elektrische Kachel.

Zoek je een energievriendelijke manier voor het verwarmen van kleine ruimtes in huis of op kantoor?
Een elektrische kachel is daar een super makkelijke oplossing voor. Een elektrische kachel wordt gebruikt voor het verwarmen van je kantoor, slaapkamer, caravan of als goede badkamer vewarming. 

De elektrische kachel is veilig; verbrandt geen stof of zuurstof (dus er kan geen koolmonoxide vrijkomen). Dus als je veilig, snel en efficiënt je woning of kantoor wilt verwarmen, is een elektrische kachel een zeer goede optie.

En er is genoeg keus. Kijk maar eens op de website van elektrischeboiler.eu, daar verkopen ze behalve elektrische boilers en elektrische cv’s ook verschillende varianten elektrische kachels.

Neem de DAT elektrische kachel; geluidsarm, voor gelijkmatige en onmiddellijke, snelle warmte. Eenvoudig in te stellen door middel van een applicatie. Hoe handig is dat?! Gewoon vanuit de luie stoel of zelfs vanuit een andere ruimte of gebouw is het mogelijk je elektrische kachel bedienen. Maar de kachel is heeft ook een touchscreen. En de app is gratis…

Dus mochten je plannen anders lopen dan gedacht, dan kun je waar je je dan ook bevind via de app de instellingen veranderen. Stel er komt iets tussen je afspraak of dat het etentje een beetje uitloopt, of er iets tussen een afspraak komt, is dat geen probleem voor de kachel, je stelt het verwarmen gewoon nog even uit, of je laat hem juist wat eerder beginnen.

Je kunt de kachel aan de muur bevestigen met de meegeleverde muurbeugel of, op de vloer met de meegeleverde voetjes. Bovendien is het een degelijke kachel van hoge kwaliteit.

 

 

Kijk gewoon eens naar het mooie aanbod elektrische design kachels op de website van elektrischeboiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/accessoires/elektrische-kachels/