Vastgoedbeheer
Image default
Aanbiedingen

Hoe een tussenverdieping jou kan helpen het meeste uit jouw ruimte te halen

Voelt jouw bedrijf krap en overvol aan? Heb je meer ruimte nodig, maar wil je niet verhuizen naar een groter kantoor of faciliteit? Een mezzanine vloer kan de perfecte oplossing zijn. Wat is een tussenverdieping, vraag jij je wellicht af? Laten we recht in duiken en een blik werpen op hoe het jou kan helpen jouw bestaande ruimte te maximaliseren.

 

Wat is een tussenverdieping? 

Een tussenverdieping is een tussenniveau tussen twee verdiepingen in een gebouw dat dient als extra opslagruimte of kantoorruimte. Het kan snel en gemakkelijk worden gebouwd, vaak met minimale verstoring van bestaande activiteiten, en biedt extra vierkante meters zonder naar een grotere faciliteit te hoeven verhuizen. Mezzanine vloeren zijn beschikbaar in veel verschillende maten, vormen en configuraties, dus er is er zeker een die past bij jouw behoeften en budget.

 

Voordelen van het installeren van een tussenverdieping 

Het installeren van een tussenverdieping heeft verschillende voordelen voor bedrijven. Ten eerste, verstrekt het extra opslag of bureauruimte zonder het moeten een bestaande faciliteit verplaatsen of verbouwen. Dit betekent minder tijd en geld besteed aan dure renovaties of verhuiskosten. Ten tweede voegt het waarde aan jouw bezit toe door zijn bruikbare vierkante voet te verhogen zonder extra landgebied op te nemen; dit kan helpen wanneer de tijd voor verkoop of huuronderhandelingen onderaan de weg komt. Tot slot, is het installeren van een mezzanine vloer gewoonlijk vrij snel en gemakkelijk in vergelijking met andere renovatieprojecten; de meesten kunnen binnen weken eerder dan maanden worden voltooid! 

 

Als jij extra ruimte bij jouw bedrijf zoekt, maar niet het gedoe van het verhuizen of het remodelleren van een bestaande faciliteit wilt, dan kan het installeren van een mezzanine vloer enkel zijn wat jij nodig hebt! Het toevoegen van extra vierkante voet zonder land op te nemen, maakt hen ideale oplossingen voor ondernemingen van elke grootte en zij kunnen vaak in enkel weken worden geïnstalleerd! Wanneer jij ruimte bij jouw bedrijf mist, maar niet meer weet wat je kunt doen, overweeg dan vandaag nog een Nolte mezzanine vloer!

 

https://www.noltemezzanine.nl/