Vastgoedbeheer
Image default
Mode en Kleding

Koop geen goedkope bh’s !

Koop geen goedkope bh’s !

Iedere vrouw draagt een bh, althans een groot deel van de vrouwen. Toch komt het regelmatig voor, dat ondanks dat een bh ontzettend belangrijk is, er door veel vrouwen op wordt bezuinigd. Aan de ene kant natuurlijk ook wel logisch, want laten we eerlijkt zijn, je ziet een bh toch niet. Toch is het goed je hier wel mee bezig te houden. Een goede bh kun je immers op lange termijn veel meer plezier van hebben, dan wanneer je een nieuw shirtjes koopt. Een goede bh biedt namelijk ondersteuning voor je borsten, iets wat vooral bij vrouwen met een wat grotere cupmaat van groot belang is. Omdat er nog steeds een groter groep met meiden en ook vouwen is, dit goedkope bh’s halen, hebben we hier een aantal redenen voor je op een rijtje gezet, waarom dit niet verstandig is om te doen.

Weinig ondersteuning

Wanneer je kiest voor een goedkope bh, dan biedt deze doorgaans een stuk minder ondersteuning dan wanneer je gaat voor een wat duurdere variant. Hetzelfde geldt ook voor een bikini overigens. Je kunt beter wat meer geld uitgeven aan een freya bikini, dan dat je een bikini haal die je na één zomer dragen kunt weggooien omdat er geen vorm meer in zit. Kortom, voldoende reden om het niet te doen dus!

Pasvorm

De pasvorm van een goedkope bh is doorgaans een stuk minder dan wanneer je kiest voor een wat betere bh. Dit komt doordat er andere materialen worden gebruik, waardoor de stoffen een stuk minder soepel zijn. Daardoor zal je ook merken dat je bij het cupmaat berekenen wellicht bij een goedkopere bh een andere maat hebt, dan wanneer je kiest voor een duurdere bh. Overigens is het wel belangrijk om periodiek je borsten zelf op te meten of te laten opmeten, want er kan natuurlijk gaandeweg het nodige veranderen in je leven. 

Zonder vulling

De meeste bh’s zijn voorzien van vulling, toch zijn er ook heel veel vrouwen die een bh met vulling absoluut niet fijn vinden. Op zich is daar natuurlijk helemaal niets mis mee, maar het is wel goed hier rekening mee te houden tijdens het passen. Een cupmaat berekenen voor een bh met vulling kan net iets anders zijn, dan wanneer je een bh zonder vulling gaat passen. Houd er wel rekening mee, dat de ondersteuning van een bh zonder vulling minder kan zijn. Dit hoeft niet perse een probleem te vormen, maar is niet aan te raden.