Vastgoedbeheer
Image default
Woningen

Makelaar in Stadskanaal en omstreken

Wij waren eigenlijk al jaren van plan om ons huis te verkopen. Maar we wisten gewoon niet waar we moesten beginnen. Het verkopen van een huis is immers een enorme klus die je niet zo 1, 2, 3 klaart. Ik weet dat de huizen in de regio Stadskanaal erg in trek zijn en veel opleveren. Toch durfden we de stap niet te zetten.

Totdat we kennis maakten met dé makelaar in Stadskanaal en omstreken. Vandaag vertel ik u meer over wat Boekelo Makelaardij & Assurantiën voor ons betekend heeft.

Makelaar in Ter Apel, Oude Pekela en de rest van de regio

Deze makelaar kunt u zien als de regio makelaar van Stadskanaal. Waar u ook woont in deze regio: Boekelo Makelaardij & Assurantiën helpt u verder. Dankzij deze makelaar was de verkoop van ons huis een fijne periode, met weinig stress.

Er komt immers een hele hoop kijken bij de verkoop van een huis. Er moeten foto’s gemaakt worden, het huis moet getaxeerd worden… Pfff!

Complete ontzorging door de regio makelaar van Stadskanaal

Boekelo Makelaardij & Assurantiën, de regio makelaar van Stadskanaal, heeft ons compleet ontzorgd. Al het papierwerk en bijkomende zaken zijn ons uit handen genomen. Jeetje, wat een verademing.

Alles is geregeld. Van het laten maken van de foto’s taxatie tot aan het plaatsen op verkoopplatformen zoals Funda. Doordat de medewerkers vele jaren ervaring hebben in het vak, wisten ze precies hoe ze ons zo goed mogelijk van dienst konden zijn.

Niet zomaar een makelaar in Oude Pekela en omstreken

Dit is niet zomaar een makelaar zoals iedereen die wel kent. Bij deze makelaar geniet u namelijk van een totaalpakket. We hoefden nergens meer aan te denken en konden gewoon doorgaan met jet leven van alledag.

Werken, de kinderen gingen naar school. We genoten vaneen totaal adviespakket. En als we een vraag hadden kregen we al binnen 24 uur reactie. Van lang wachten was geen sprake.

Huis verkopen in Stadskanaal?

En ons huis? Dat was al binnen twee weken verkocht. Dat hadden we echt nooit durven dromen. Nu gaan we rustig op zoek naar een ander huis, terwijl we in een huurhuis verblijven. Daar hebben we geen haast mee want we wonen hier voorlopig prima!

Wilt u ook uw huis verkopen in de buurt van Stadskanaal, Ter Apel, of Oude Pekela? Of juist een huis kopen? Dan raad ik deze makelaar in Stadskanaal ten zeerste aan.

https://www.makelaardijboekelo.nl