Vastgoedbeheer
Image default
Dienstverlening

Nood slotenmaker nodig? Laat je direct helpen.

Onze noodslotenmaker komt er snel aan als er bij een van uw vastgoedpanden is ingebroken en er zo snel mogelijk een nieuw slot op de deuren moet. Een noodslotenmaker is altijd beschikbaar, we hebben slotenmakers bij u in de buurt 24 uur per dag beschikbaar. Zijn of hij heeft veel voordelen, maar het is niet voor iedereen duurzaam. Hij of zij moet over een breed scala aan hulpmiddelen en een brede breedte van kennis beschikken. Als u haast hebt met een noodslotenmaker, zowel overdag als ’s nachts, bel dan met slotenmaker gerard door dit telefoonnummer te bellen 085-1301895.

Als u geen noodgeval hebt, heeft u mogelijk nog steeds de service van een 24-uurs slotenmaker nodig. Als u een noodsituatie heeft waarvoor een slotenmaker nodig is, buiten de normale kantooruren, heeft u een 24-uursslotenmaker nodig. Als het om een ​​noodgeval gaat, zijn we er zo snel mogelijk. Of u zich nu in een noodgeval bevindt of gewoon uw laatste reservesleutel niet kunt vinden, wij doen er alles aan om voor u te zorgen. In noodgevallen zijn we binnen 10 minuten zonder extra kosten aanwezig. Noodsituaties vinden niet altijd plaats tijdens de standaard openingstijden van 9-5. Als u een beveiligingsgerelateerde noodsituatie ervaart, staat ons erkende slotenmaker-team voor u klaar.

Hoe werken slotenmakers?

Slotenmakers kunnen commercieel zijn (werken vanuit een winkel), mobiel (werken vanuit een voertuig), institutioneel of onderzoeksmatig (forensische slotenmakers). Evenzo, als de slotenmaker vermoedt dat de taak een setup kan zijn, kunnen ze deze afwijzen. Hij of zij moet ook een voldoende groot gebied kunnen bedienen. Slotenmakers voor noodgevallen zijn er om u en uw woning, auto of zakelijke behoeften te bedienen.

Ze werken ook met nooduitgangsloten, magnetische sloten en elektrische toetsenblokvergrendelingen. Onze noodslotenmakers kunnen u helpen met elk type vergrendeling dat u ervaart. De noodslotenmaker die uw hoogbeveiligde sloten installeert, moet een licentie hebben en beschikt over alle beschikbare hardware en hulpmiddelen om de sloten te installeren.

https://www.slotenmakergerard.nl/