Vastgoedbeheer
Image default
Aanbiedingen

Met een goed sluitplan geef je inbrekers geen kans!

Zorg voor veiligheid en comfort met een sleutelplan

Je woning of een kantoor veilig afsluiten is uitermate belangrijk,. We raden je daarom aan te investeren in een sluitplan. Een sluitplan, ook wel sleutelplan genoemd, zorgt voor één hoofdsleutel die op alle deursloten in het plan past. In de bedrijfswereld bepaalt de eindverantwoordelijke zo wie er toegang krijgt tot welke ruimte in het gebouw. Het is zo meteen duidelijk wie er bevoegd is om op bepaalde locaties te komen. Ook in de privésfeer kunnen we een sluitplan alleen maar toejuichen. Je zorgt zo voor extra comfort. Vergeet grote sleutelbossen en gebruik één sleutel voor alle relevante delen. De sloten die gebruikt worden zijn steeds van hoge kwaliteit en zijn uitermate inbraakwerend. Je zorgt niet alleen voor extra comfort met een sleutelplan, je zal je ook meteen veel veiliger voelen.

Matrix en condor cilinders voor hoge kwaliteit

Standaard werken wij bij M&C met matrix en condor cilinders voor de sluitplannen. Dit zijn hoogwaardige veiligheidscilinders die bestand zijn tegen de meest actuele inbraakmethodes zoals kerntrekken, de klopsleutelmethode en lockpicken. Kerntrekken is de nieuwste, meest gevaarlijke inbraakmethode. Hierbij plaatsen inbrekers een schroef in het slot waarna ze deze schroef met cilinder en al uit de deur trekken.

De cilinders zijn tegen deze inbraakmethodes bestand door een hardstalen brug die als extra beveiliging in de cilinders geplaatst wordt. Onze cilinders hebben ook drie SKG sterren. SKG is een afkorting van Stichting kwaliteit Gevelbouw. Het gaat hier om een onafhankelijke organisatie die cilinders en sloten op sterkte en duurzaamheid test. Hoe meer sterren, hoe meer inbraakwerend en veiliger de sluiting is. Drie sterren is de hoogste ranking wat onze cilinders meer dan veilig maakt.
De cilinders zijn standaard voorzien van een paniekfunctie. Hierdoor zijn de cilinders tweezijdig te bedienen. De cilinder kan dus aan één kant bediend worden terwijl de sleutel er aan de andere zijde nog ophangt. M&C cilinders zijn voorzien gepatenteerd, waardoor sleutels en cilinders alleen op vertoon van een certificaat gekopieerd of nageleverd kunnen worden. Het verschil tussen de condor en de matrix cilinder zit hem in de kleur. Een condor cilinder kan alleen in metaal geleverd worden, terwijl de matrix cilinder ook in kleuren bestaat.

Hoge kwaliteit aan een scherpe prijs

Zoals je ziet werken wij alleen met topmateriaal. Door het gebruik van kwalitatief hoogstaande cilinders zorgen wij ervoor dat uw deur hoogst inbraakwerend is. Onze cilinders zijn geschikt voor grote sluitplannen met veel deuren. En dit niet alleen aan een scherpe prijs, maar we leveren ook nog eens zeer snel. Onze sleutelplannen staan voor eenvoud en gemak. We zorgen voor veiligheid en comfort met zo min mogelijk sleutels. Je beslist zelf het aantal deuren dat je wil opnemen in het plan. Geef door hoeveel sleutels je nodig hebt en wij doen de rest!

https://mc-cilinder.nl/product-categorie/sluitplan/