Vastgoedbeheer
Image default
Zorg

Welke zorgverzekering kiezen voor volgend jaar?

Welke zorgverzekering kiezen u en uw gezin voor het komende jaar? Dit is een vraag die veel mensen aan het einde van het jaar bezig houdt. Dit is immers het moment om uw zorgverzekering eens kritisch te bekijken en zo nodig over te stappen. Het kiezen van een goede zorgverzekering is niet altijd eenvoudig. Toch weet u soms al welke behandelingen u het komende jaar te wachten staan, of welke zorg u nodig zult hebben. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een kroon bij de tandarts, of kraamzorg wanneer u in verwachting bent. In dit geval kunt u heel gericht een zorgverzekering selecteren. Heeft u de juiste gevonden, dan is van zorgverzekering overstappen vaak heel eenvoudig en snel geregeld.

Overstappen naar Salland

Salland is er als zorgverzekeraar voor iedereen die woont in Overijssel of Gelderland. Wanneer u kiest voor Salland, kunt u rekenen op een zorgverzekering van hoge kwaliteit tegen een scherpe premie. Omdat wij niet gericht zijn op het maken van winst, kunnen we meer betekenen voor onze klanten. Zo kunnen we bijvoorbeeld de zorgpremie altijd betaalbaar houden. Daarbij kunnen we de premie die u betaalt op een nuttige manier besteden. Het grootste deel ervan investeren we direct in de zorg, zodat u er uiteindelijk weer goede zorg voor terugkrijgt.

Onze bijdrage aan de zorg

Bij Salland investeren we niet alleen geld in verschillende zorginitiatieven. We vinden het belangrijk om op de hoogte te zijn van alles wat er speelt in de zorg. Daarom gaan we graag persoonlijk in gesprek met zorgaanbieders in de regio. Dit geeft ons de mogelijkheid om afspraken te maken over de kosten. En omdat we verschillende zorgverleners leren kennen, kunnen we u goed advies geven over de behandelaar die bij u past. Vertel ons wat u zoekt en wij vinden de beste behandelaar dicht bij huis.

https://www.salland.nl