Vastgoedbeheer
Image default
Sport

Ontdek de voordelen van het nieuwe Tec Suit voor effectieve EMS training thuis

Wil jij op een effectieve en comfortabele manier thuis jouw spieren versterken? Dan is de nieuwe Tec Suit van StimaWELL wellicht iets voor jou. Dit EMS apparaat is speciaal ontworpen om gericht en aangenaam de gewenste spieren te stimuleren, waardoor de prestaties verbeteren en het trainen nog effectiever wordt. Het pak is gemaakt van antibacteriële hightech-vezels en -materialen en biedt een optimale pasvorm en grote bewegingsvrijheid. Met slechts twee sessies van 20 minuten per week kun je jouw spieren beter stimuleren en opbouwen dan met 3 tot 4 uur regulier sporten in de sportschool. Bovendien is EMS training minder belastend voor de gewrichten, waardoor het ook geschikt is voor mensen met een beperkte mobiliteit. Ontdek de vele voordelen van EMS training thuis en ervaar zelf de positieve effecten op jouw gezondheid en fitheid.

Wat is het nieuwe Tec Suit en wat zijn de voordelen ervan?

Het EMS apparaat in combinatie met het nieuwe Tec Suit is een innovatie van StimaWELL die zorgt voor een nog betere en efficiëntere EMS training. Het pak is ontworpen om de spieren gericht en aangenaam te stimuleren, waardoor de prestaties verbeteren en het trainen nog effectiever wordt. Het pak maakt gebruik van zeer effectieve laagfrequente of middenfrequente elektrische stimulatie die gericht en aangenaam de gewenste spieren met een optimale intensiteit activeert. Het is gemaakt van speciaal ontwikkelde, antibacteriële hightech-vezels en -materialen en biedt een optimale pasvorm, grote bewegingsvrijheid en duurzaamheid. Het is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve en comfortabele manier om te trainen en hun spieren te versterken, zonder dat ze daarvoor naar de sportschool hoeven te gaan. Bovendien is het niet meer nodig om het stimulatiepak nat te maken, er zijn geen losse bandenelektroden en kabels meer nodig en voor- en achterelektroden op de armen en benen zijn apart instelbaar.

Wat zijn de voordelen van EMS training thuis?

EMS training thuis biedt vele voordelen. Het grootste voordeel is dat je comfortabel vanuit huis kunt trainen zonder extra kosten te maken voor de sportschool. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld. De EMS training kosten zullen je absoluut verbazen. Er zijn verschillende huuropties beschikbaar, check voor meer informatie hierover de website van StimaWell. Bovendien is EMS training effectiever dan reguliere trainingen, waardoor je nog meer waar krijgt voor je geld. Met slechts twee sessies van 20 minuten per week kun je je spieren beter stimuleren en opbouwen dan met 3 tot 4 uur regulier sporten in de sportschool. Dit is niet alleen goed voor spieropbouw, maar helpt ook bij het afvallen en het verbeteren van de stofwisseling.

Een ander voordeel van EMS training thuis is dat het geschikt is voor mensen met een beperkte mobiliteit. Omdat EMS training minder belastend is voor de gewrichten, is het ook geschikt voor mensen met bijvoorbeeld rugproblemen. Daarnaast is het Tec Suit van Stimawell een nieuw product dat de voordelen van EMS training nog verder vergroot. 

Tot slot is EMS training bij Stimawell al door meer dan 2.000 tevreden klanten ervaren. Deze klanten hebben onder andere positieve ervaringen met spiergroei, ontspanning, verlichting van rugpijn en gewichtsverlies. EMS training thuis biedt dus vele voordelen voor een gezonder en fitter lichaam tegen lagere EMS training kosten.

https://ikwilstimawell.nl