Vastgoedbeheer
Image default
Vakantie

Op zoek naar een vakantiehuizen in de Ardennen?

De Ardennen is een gewilde locatie voor een vakantie, weekendje weg of om even er tussenuit te gaan. Met vrienden of familie of met z’n twee, de Ardennen is met de andere cultuur, een prachtige natuur en het heerlijke eten is een prima bestemming.  Ga je naar de Ardennen en ben je op zoek naar vakantie huizen in de Ardennen? Wij bieden een tal van verschillende accommodaties aan voor een fijne tijd.

De Ardennen

Ga je vakantiehuizen huren in de Ardennen? Dat is een geode keus. De Ardennen is heerlijk. Denk aan overdag de vlaktes van de Hoge Venen, de bossen van Luxemburg of het centrum van Durbuy verkennen. En savonds kun je in een van de vakantiehuizen in de Ardennen  lekker zweten in de sauna of heerlijk uitblazen in de jacuzzi met een glaasje champagne erbij. Maar ook een weekendje onder vrienden of een weekje erop uit trekken met vriendinnen en genieten van een wellnessprogramma en schoonheidsbehandeling is een mogelijkheid. Zoek je een locatie voor team building om je collega’s beter te leren kennen in een andere omgeving dan de werkvloer? Ook dan zijn er geschikte vakantiehuizen in de Ardennen.

Wat te doen in de Ardennen?

De steden in de Ardennen zijn ideaal voor een daguitstap. Geniet van een drankje of een hapje op een gezellig terrasje in Durbuy of Malmedy. Spa of Luik zijn dan weer een droom voor shoppers. Je vindt er alles wat je zoekt: van mode tot design en gadgets. Ook met een grote groep is de Ardennen leu. Want denk je aan het maken van een wandeling in de mooie natuur van de Ardennen. De meeste vakantiehuizen inde Ardennen liggen vaak midden in de natuur. Zo kun je optimaal genieten van het buitenzijn. Maar blijf je liever binnen omdat het slecht weer is? Dat kan ook, de vakantiehuizen zijn van alle comfort voorzien.