Vastgoedbeheer
Image default
Dienstverlening

Professioneel kitwerk zorgt voor een mooie afwerking

Kitwerk is een belangrijk onderdeel van elke bouwklus. Het dicht kieren en scheuren tussen twee oppervlakken af, waardoor een waterdichte barrière ontstaat die voorkomt dat vocht in de constructie binnendringt. Professionele kitters gebruiken hoogwaardige kitten om elk afgewerkt product een schone en verfijnde uitstraling te geven.

Wat houdt kitten in?

Kit is een mengsel van flexibele materialen, meestal bestaande uit acryl en siliconen, waarmee alle soorten spleten tussen twee oppervlakken kunnen worden afgedicht. Het wordt aangebracht met een kitpistool of applicator en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen die passen bij de omgeving. Professionele kittersgebruiken hoogwaardige afdichtingsmiddelen om elk eindproduct een schone en verfijnde uitstraling te geven.

Kitten vereist precisie en vaardigheid

Kitters moeten verstand hebben van het type kit dat wordt gebruikt, hoeveel het moet worden aangebracht, waar het moet worden geplaatst en hoe het werk correct moet worden afgewerkt. Met de juiste toepassing en droogtijd kunnen professionele kitters zorgen voor uitstekende resultaten die de structuur beschermen en esthetisch aantrekkelijker maken.

Het voltooide werk moet worden gecontroleerd op onregelmatigheden of ontbrekende kit. Kitters  moeten ook het eindproduct inspecteren om er zeker van te zijn dat er geen kieren zijn tussen de oppervlakken, die in de toekomst problemen kunnen veroorzaken. Professionele afdichtingsdiensten zorgen niet alleen voor een mooie afwerking, maar garanderen ook langdurige bescherming.

Laat je adviseren door een professionele kitter.

Voor het beste resultaat kunt u overwegen een professionele kitter in te huren, zodat uw project jarenlang de perfecte afwerking en bescherming krijgt. Kitbedrijf in de buurt is opgeleid in alle aspecten van het afdichten en kunnen advies geven over het kiezen van het juiste type afdichtingsmiddel, de juiste toepassingstechnieken en meer. Zij bieden ook garanties op hun werk, wat belangrijk is voor elk project.