Vastgoedbeheer
Image default
Verbouwen

Schilder Lunteren zorgt voor een nieuwe aanblik

Het kan zomaar zijn dat ineens de bedrijfsbus van Vliem Schilderwerken, schilder in Lunteren, voor de deur van uw buren staat. U had uw buren al in de weer gezien met brochures en kleurstalen. Slimme buren! Waarom? Het antwoord is simpel. Een goede verfbeurt van het exterieur van uw huis verandert het uiterlijk van uw woning. Het is alsof u bijna in één nacht een nieuw huis krijgt.

Waarom is schilder Lunteren zo belangrijk?

Schilder Lunteren is om vele redenen belangrijk om mee te contacten. Natuurlijk, een goede verfbeurt verfraait en voegt karakter en persoonlijkheid toe aan uw huis. Alleen al om die reden is het belangrijk om voldoende tijd te nemen om met deze professionals te plannen welke kleuren, tinten, en verfstijlen u wilt voor uw huis. Maar verf dient ook als een van de primaire beschermingen van uw huis tegen het weer, insecten en andere schade. Dus het is een belangrijk aspect van het onderhoud van uw huis.

Wanneer schilderen?

Er is geen vaste tijdlijn wanneer u van plan bent uw huis opnieuw te schilderen. Het hangt af van het klimaat, de kwaliteit van de eerder aangebrachte verf, hoe grondig uw huis van tevoren is voorbereid en of u een goede schilder hebt ingehuurd. Met de kennis en kunde van de schilders van Vliem Schilderwerken zit dat laatste altijd wel goed. Als het gaat om slecht schilderwerk kan het zijn dat er al na 3 jaar extra aandacht aan moet worden besteed. Goed schilderwerk kan meer dan 20 jaar meegaan. De belangrijkste bepalende factor is de conditie van de huidige verflaag. Is de verf ergens afgebrokkeld, gebarsten, afgeschilferd? Zijn er delen van het blootgestelde hout of zijn er tekenen van waterschade aan uw gevel of aan de verf zelf? Tot slot, hoe ziet uw huis eruit? Als u een van de hierboven genoemde tekenen ziet, is een nieuwe verfbeurt zeker noodzakelijk. Maar zelfs als al die tekenen er niet zijn, bent u misschien wel toe aan verandering?

Contact

Neem gerust contact op met de professionals van Vliem Schilderwerken door het contactformulier op hun site in te vullen. Binnen twee dagen nemen ze geheel vrijblijvend contact met u op. Bekijk website