Vastgoedbeheer
Image default
Dienstverlening

Schréder regelt de beste wegverlichting

Wegverlichting regel je bij Schréder. Momenteel werk ik al 20 jaar bij de gemeente. Ik begon hier ooit tijdens mijn stage en ben vervolgens blijven hangen. Werken bij een gemeente is erg leuk. Zo heb ik erg leuke collega’s en heb ik erg leuk werk. Ik heb erg veel uiteenlopende taken. Vaak krijg ik erg uiteenlopende opdrachten, en die moet ik dan gaan regelen. Eén van die taken is dat ik verantwoordelijk werd gemaakt voor de wegverlichting in een nieuwbouwwijk. Zo wordt er al maanden gewerkt aan een nieuwbouwwijk en is het nu tijd om goede wegverlichting in te voegen. Ik heb eerlijk gezegd geen idee wie ik hiervoor moet inhuren en wie mij hiermee kan helpen. 

Welk bedrijf helpt met de wegverlichting

Ik had nog geen idee welk bedrijf mij kon helpen met deze wegverlichting, en dus begon ik met zoeken op het internet. Ik sloeg mijn laptop open en typte in: “wegverlichting”. Er kwamen verschillende bedrijven voorbij. Er was echter één bedrijf dat er met kop en schouders bovenuit stak. Dit bedrijf was Schréder. Schréder is een bedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende soorten lichtprojecten. Zoals op de website te zien is zijn ze een zeer professioneel bedrijf die echt iets moois maakt van de projecten die zij krijgen. Ik was er helemaal van overtuigd dat zij mij konden helpen. En dus besloot ik hen te berichten.

De situatie van de wegverlichting

Ik ging met Schréder in gesprek over de wegverlichting en samen kwamen we met een plan. Ik vertelde hun de situatie en de eisen, en zij vertelde welke opties mogelijk waren. Het gesprek verliep erg prettig en ik was erg benieuwd waar Schréder mee op de stok zou komen. 

Resultaat

Het is inmiddels een aantal maanden later en het wegverlichting project zit erop. Het is echt prachtig geworden. Het is ongelooflijk hoeveel invloed licht kan maken op de sfeer van een bepaalde plek. Schréder heeft door middel van goede wegverlichting de nieuwe wijk een heel stuk mooier gemaakt. Ik ben hen hier heel dankbaar voor en zou hen aan iedereen willen aanraden.