Vastgoedbeheer
Image default
Bedrijven

Smart elektrische boilers helpen de CO2 uitstoot te reduceren.

Smart elektrische boilers helpen de CO2 uitstoot te reduceren.

De CO2 uitstoot beperken was nooit zo eenvoudig. Door de aanschaf van de nieuwste elektrische boilers kun jij al je steentje bijdragen. Deze nieuwe boilers zijn namelijk slim!

Overstappen van een gas boiler naar een elektrische boiler voor het verwarmen van je douche/bad/kraanwater is niet alleen goed voor het millieu, maar zeker ook voor je portomonee.

Een elektrische boiler is in de basis een eenvoudig apparaat. Een elektrische boiler is niets meer dan een vat met een verwarmingselement en een thermostaat. Het verschil is natuurlijk dat een verwarmingselement in een elektrische boiler op elektriciteit werkt en zo het water in de boiler verwarmt. Met de thermostaat regel je net als bij een gas boiler de temperatuur.

Een belangrijk verschil is, dat je een elektrische boiler overal kunt plaatsen, dit weer in tegenstelling tot een gas ketel. Bij een elektrische boiler vindt er namelijk geen verbranding plaats. Dit maakt het mogelijk om ook in niet geventileerde ruimtes een boiler te plaatsen.
Er is simpelweg geen kans op koolmonoxidevergiftiging. Stukken veiliger dan een gas boiler dus.

Nieuw ontwikkelde elektrische boilers van het merk DAT hebben een slim truckje. Deze boilers zijn uitgerust met een Smart controller. Dit handige extraatje zorgt ervoor dat jouw persoonlijke huishoudgewoontes bijgehouden en opgeslagen worden om zo efficient mogelijk om te gaan met het opwarmen van het water. Er zal dus niet verwarmt worden als er weinig gebruik gemaakt wordt van het warme water. De boiler is extra goed geisoleerd om de warmte zo lang mogelijk vast te houden.

We hebben het bijvoorbeeld over de DAT Aparici Eficiente en de DAT Aparici ECO Smart.

 

 

Deze elektrische boilers zijn allebei uitgerust met zo’n smart controller.

Dus was je toch al van plan een nieuwe boiler te kopen, kijk dan eens voor alle informatie over deze of vele andere merken elektrische boilers eens op de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu.

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/