Vastgoedbeheer
Image default
Dienstverlening

Social media uitbesteden aan Your Business Online

Als al die verschillende social media kanalen je inmiddels boven het hoofd groeien, is het de hoogste tijd hulp in te schakelen. Hulp nodig bij adverteren op Facebook?

Een bedrijf als Your Business Online heeft de expertise en ervaring die jij nodig hebt. De firma kan je helpen met het bijhouden van alle kanalen waar je actief op bent. Is er een platform waar je nog geen account hebt? Your Business Online regelt het voor je.

Social media kanalen

De populairste en meest bezochte communicatiekanalen zijn Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, YouTube, Twitter en Whatsapp. Ze hebben allemaal zo hun sterke en minder sterke kanten. Your Business Online kan je precies vertellen welke content waar, wanneer, hoe vaak en in welke vorm te posten. Soms is het aan te raden je overal tegelijk te laten zien. Bijvoorbeeld als je een nieuw product lanceert en daarbij niet één bepaalde doelgroep voor ogen hebt. In andere gevallen – stel je doet zaken binnen een specifieke niche – is het zinvoller heel gericht die kleine groep aan te spreken. De teamleden van Your Business Online hebben ieder een specialisme. Je kunt dan denken aan video & audio, design, tekst, analyses, verkoop, sales en strategie. Samen, dus met al die deskundigheid gebundeld, staan ze voor je klaar.

Facebook en LinkedIn

Een kanaal als LinkedIn of Facebook uitbesteden, zal je veel tijdwinst opleveren. Kostbare tijd die je voortaan weer kunt gebruiken voor de echte business. Facebook is wereldwijd nog steeds het populairste sociale medium. LinkedIn is het belangrijkste platform op het gebied van zakelijke connecties. Op LinkedIn kun je heel bewust je doelgroep aanspreken, klantenkring vergroten, partners volgen en nieuwe relaties aangaan. Nieuwsberichten zijn essentieel op LinkedIn. Wetenschappelijke ontwikkelingen, economische veranderingen en financiële resultaten op micro, meso en macro niveau: je leest het allemaal op LinkedIn.

Actuele berichten worden veelvuldig gedeeld en voorzien van tags als ‘gemarkeerd als interessant door …’ of ‘gedeeld door … ‘. Hoe je jezelf en je bedrijf presenteert, is van wezenlijk belang. Een nieuwsgierig makende foto bijvoorbeeld kan veel effect hebben. Links naar je website in een artikel werken altijd.

Meer weten? Social media bureau Your Business Online vertelt ’t je allemaal. Bel 076-8897629 of mail naar info@yourbusinessonline.nl.