Vastgoedbeheer
Woning en Tuin

Voordelen van een plissé hor in huis

Plissé hordeuren. Het kan natuurlijk aan mij liggen maar toen ik het voor het eerst hoorde had ik er niet meteen een beeld bij. Misschien jij ook niet. Maar als ik je vertel dat plissé in het Frans ‘geplooid’ betekent gaat er vast een belletje rinkelen. Een plisé hor is een geplooide hor dus. Oké. Maar wat moet ik er mee zul je denken. Nou, plissé hordeuren hebben veel voordelen. In dit artikel lees je daar meer over.

 

Insectproof

De grootste voordeel van een plissé hor is dat deze insecten. Als je de plissé hor goed gebruikt dan zul je ongestoorde nachten hebben omdat de muggen de weg naar je lijf niet hebben weten te vinden. En niet alleen insecten worden geweerd, ook bijvoorbeeld katten weten zich geen raad met dit horsysteem. Ongewenste dierlijke indringers worden dus buitengesloten. Allemaal met dank aan de hor. En dat is wel zo prettig!

 

Frisse lucht

Een ander groot voordeel van een plissé hor is uiteraard dat er heerlijk frisse lucht door kan komen. Het enige wat je hoeft te doen is je deur open te zetten, de hor doet de rest. En wat is er fijner dan op een vroege lentedag de deur open te kunnen zetten, zodat de frisse lucht binnen kan stromen in je huiskamer of keuken? Met een plissé hor kan dit worden geregeld.

 

Eenvoudig en praktisch

Een plissé hor is sterk, makkelijk te plaatsen en ook nog eens zeer eenvoudig in gebruik. Daarnaast is een plissé hor ook zeer compact zodat deze makkelijk weer op te bergen is. Verder is een plissé hor weerbestendig, onderhoudsarm en geschikt voor vrijwel elk formaat deur.

 

Uitstraling

Daarnaast ziet een plissé hordeur er ook nog eens ontzettend goed uit. Deze deuren zijn stijlvol en elegant en dragen daarmee bij hun steentje bij aan de fraaie uitstraling van je woning. Het is daarmee een waardevolle toevoeging aan het interieur van je woning.

 

Geen pollen in huis

En last but not least zorgt een plissé hor er ook voor dat pollen geen kans hebben je huis binnen te dringen. De stof van de hor is dermate fijnmazig dat pollen geen kans maken om binnen te komen. Dat is uiteraard bijzonder goed nieuws voor mensen die last hebben van hooikoortsklachten. Van de pollen zul je binnen geen last meer hebben. Kortom, heb je besloten om een hor aan te schaffen, overweeg dan ook zeker eens een plissé hor. De voordelen daarvan zijn talrijk.

 

Bron: Succes-bouw.nl