Vastgoedbeheer
Image default
Woningen

Voordelen van het kopen van nieuwbouw in Veenendaal

Nieuwbouw in Veenendaal. Waarom? Omdat het een keigezellige stad is en je vanaf waar dan ook binnen no-time in ‘het dorp’ (winkelcentrum) bent. Er superleuke winkels zijn. Je een prachtige natuur om je heen hebt. Er heel gezellige feestjes worden gehouden (Lampegiet bijvoorbeeld). Ook niet onbelangrijk, het openbaar vervoer is goed. Het ziet er netjes uit en de mensen zijn aardig.

Genoeg pluspunten dus voor het kopen van nieuwbouw in Veenendaal.

Nieuw is natuurlijk niet te vergelijken met bestaand. Je apparatuur is bijvoorbeeld ook geheel nieuw wat fijn is voor de garantie. Mocht er onverhoopt een apparaat stukgaan of na korte tijd niet naar behoren functioneren. Verder zijn de bouwkundige staat en het nieuwe dak natuurlijk flinke pluspunten die je heel wat kopzorgen besparen de komende 20 of 30 jaar of nog langer. Bij de aankoop van een nieuw huis zult u als koper minder snel te maken krijgen met reparaties en de daarbij behorende hoge kosten.

Maatwerk

Wanneer je voor nieuwbouw in Veenendaal kiest heb je inspraak in de te plaatsen apparatuur en vloeren, te gebruiken (kleur) verf en andere designelementen zoals bijvoorbeeld de binnendeuren, keukenkastjes en de opstelling van de keuken. Hierdoor wordt er een huis gebouwd dat precies je persoonlijke levensstijl definieert.

Energie-efficiënt

Nieuwbouw gebruiken energie efficiënter. Hierdoor wordt een enorme kostenbesparing gegenereerd. Denk aan hoger rendement isolatie, deuren en ramen. Energiezuinige apparatuur is vaker regel dan uitzondering.

Samen bouwen aan een nieuwe gemeenschap

Een gloednieuwe gemeenschap is een van de vaak niet benoemde voordelen van veel nieuwe woningen. Wanneer gezinnen tegelijkertijd in een wijk gaan wonen, ontstaan er vaak meteen duurzame vriendschaps- en burenbanden. Niemand is de “new kid on the block”. Vaak worden er buurtfeesten georganiseerd zodat de nieuwe eigenaren kennis met elkaar kunnen maken.

Geen gedoe

Nieuwbouwwoningen kunnen minder gedoe, een hogere efficiëntie en meer maatwerk bieden en u hoeft het oude versleten tapijt en het gescheurde behang niet zelf te verwijderen!

Neem gerust contact op met de professionals van Zonnenberg Makelaardij. Zij verkopen momenteel nog te bouwen woningen in een nieuwbouwproject genaamd ‘De Zeven Gaarden’. Zeven nieuwbouwwoningen die een eigenaar zoeken. Laat u gerust geheel vrijblijvend informeren over dit unieke plan op een unieke locatie in Veenendaal.