Vastgoedbeheer
Image default
Woningen

Objectbeveiliging inhuren?

Voor het inhuren van objectbeveiliging is Secret Sercurity Service uw aangewezen partner. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om verschillende beveiligingsdiensten uit te voeren. Zo kunt u bij ons, naast objectbeveiliging, terecht voor profiling en persoons- en evenementenbeveiliging. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, werken we samen met een groot netwerk van beveiligers. Op deze manier kunnen we altijd passende beveiliging voor uw situatie aanstellen.

Objectbeveiliging op maat

Objectbeveiliging is het beveiligen van gebouwen, terreinen of specifieke voorwerpen. Denk hierbij aan portiers-, beveiliging-  en receptiediensten. Objectbeveiliging is van groot belang om de veiligheid van uw bezoekers, leveranciers en goederen te garanderen. Onze objectbeveiligers zullen regelmatig ter controle rondes lopen om onregelmatigheden te kunnen signaleren. Daarnaast zal ons representatieve personeel bij binnenkomst van de gasten uw visitekaartje zijn. Dit geeft een professionele uitstraling en zorgt voor een veiliger gevoel voor uw gasten.

Bij Secret Sercurity Service is het ook mogelijk om objectbeveiliging op maat in te huren. Dit houdt in dat we kunnen voldoen aan specifieke wensen. Al onze beveiligers kunnen flexibel worden ingezet. Op deze manier kunnen we ons volledig aanpassen aan uw situatie.

Meer dan alleen objectbeveiliging

Naast objectbeveiliging kunt u bij ons ook terecht voor andere beveiligingsdiensten. We zijn gespecialiseerd in:

Persoonsbeveiliging

Bij persoonsbeveiliging is het aan onze beveiligers de taak om een specifiek persoon of groep van personen te beveiligen. Hierbij past ons personeel zich wederom aan uw situatie aan. 

Profiling

Bij profiling gaan onze beveiligers aan de slag om criminele en terroristische activiteiten al in de voorbereidingsfase te signaleren en te voorkomen. Profiling wordt vaak in combinatie met persoonsbeveiliging ingehuurd.

Evenementenbeveiliging

Evenementenbegeleiding is bedoeld om de veiligheid van bezoekers van uw evenement te garanderen. Naast veiligheid is gastvrijheid hierbij ook erg van belang. Onze beveiligers zullen de eerste en goede indruk van uw evenement zijn. 

Contact

Geïnteresseerd in objectbeveiliging of één van onze andere beveiligingsdiensten? Neem gerust contact met ons op. Secret Sercurity Service is telefonisch bereikbaar via 06 – 161 956 99. Ook kunt u ons een mail sturen naar info@secretsecurityservice.nl. Onze medewerkers denken graag met u mee voor een passend advies.