Vastgoedbeheer
Electronica en Computers

Waarom kiezen voor een Microsoft Surface laptop?

Waarom kiezen voor een Microsoft Surface laptop?

De Microsoft Surface is een laptop die luxe uitstraalt, maar ook makkelijk mee te nemen is door zijn lichte gewicht. Goedkoop een Microsoft Surface laptop kopen  kun je het beste doen aan het einde van het jaar of het begin van een nieuw jaar. Dan gaan er namelijk verschillende modellen uit die plaats moeten maken voor de nieuwe productlijn. Dit kan je een flink besparing opleveren tot wel 33% korting. De meeste modellen beschikken over een Intel Core i5 of i7 processor. Dit zijn een van de beste processoren die er op de markt zijn. Ze zijn dus vaak geschikt om te multitasken, maar ook voor het bewerken van foto’s en video’s. Daarnaast hebben ze een snelle laadtijd waardoor je bij klanten ook altijd de juiste gegevens erbij kunt pakken. Ook hebben de meeste modellen een touchscreen. Je kunt deze laptop dus eventueel ook als tablet gebruiken.

Een goede headset voor de laptop

In Het laatste headsetnieuws kun je tips en trucs lezen voor het kopen van de perfecte headset. Hierbij letten wij niet alleen op de prijs, maar vooral ook de mogelijkheden. Vandaag de dag beschikken veel headset over noise cancelling. Dit zorgt ervoor dat achtergrondgeluiden verleden tijd zijn en daardoor is het geluid nog beter te horen. Soms zit dit ook op de microfoon en ben je dus ook altijd luid en duidelijk te horen tijdens het videobellen, gamen of een vergadering. De techniek gaat hard en daardoor ontwikkelen de materialen zich ook steeds verder. Zo zijn er voortaan modellen die totaal niet knellen op je hoofd. Maar ook oorkussen waarbij je niet of nauwelijks zweet als je hem langdurig gebruikt.

Een aantal tips voor het kopen van een headset

Als je een headset wil gaan kopen dan zijn er een aantal dingen waarop je kunt letten. Materiaal is toch wel voor de meeste mensen de leidraad. Hieraan kun je zien hoe makkelijk iets te verstellen is, maar ook hoe fijn het op je hoofd zit. Daarnaast zijn er grote en kleine oorkussen, waar je juist bij de grote minder last hebt van zweten. De 50 mm oorkussens zijn toch echt wel de gouden standaard aan het worden. Ook het gewicht is iets waar je op kunt letten. Hoe lichter een headset is, hoe minder je hem voelt tijdens het gebruik. De belangrijkste keuze ligt toch wel bij draadloos of juist met draad. Dit is een beetje afhankelijk van waar je hem voor gebruikt. Ook de afstand is belangrijk, want bij een draadloze verbinding kan het nog wel eens haperen als je verder weg zit.