Vastgoedbeheer
Image default
Mode en Kleding

5 leuke outfits voor je kleine prins

Hoewel de lieve en schattige outfits waarin je je babymeisje kleedt genoeg zijn om je hart te laten smelten, kan niet altijd hetzelfde worden gezegd van de garderobe van je kleine jongen. De meeste jongens houden immers niet van franje en kant, maar dat betekent niet dat ze er niet net zo schattig uit willen zien als hun zusjes! Gelukkig zijn er genoeg outfits die je voor je kleine prins kunt samenstellen die elke keer dat hij ze draagt ​​een glimlach op zijn gezicht toveren.

1) Grijs Klassiek

Een klassieke kleur en snit zijn een trefzekere manier om je kleine prins als een prins te kleden.

Stijlvolle evenementen

Als hij klaar is voor een aantal stijlvolle evenementen, kan hij nooit fout gaan met een grijze broek en een fris wit button-down overhemd in combinatie met een mascot of vlinderdas. Maak zijn outfit af met een paar zwarte geklede schoenen en je bent helemaal klaar!

2) Blauwe ochtend

Jongens zijn niet anders dan meisjes als het gaat om wat ze dragen. Ik zou zelfs zeggen dat ze nog modieuzer zijn – ze hebben geen grenzen!

Babyjongen

Dus als je je babyjongen eruit wilt laten zien als een kleine prins, zijn hier enkele geweldige outfits: Zwart met witte strepen: je kunt nooit fout gaan met een klassieke combinatie.

3) Sportieve stijl:

Voor een casual look die comfortabel maar toch chic is, combineer je je kleine man met een oud T-shirt en een spijkerbroek.

Kleurrijke accessoires

Borduur voor een leuke twist zijn naam op zijn borst en voeg wat kleurrijke accessoires toe om het af te maken. Hij zal genieten van zijn nieuwe volwassen stijl!

4) Kind broek

Om je kleine prins er zo knap mogelijk uit te laten zien, is het een goed idee om een ​​kind broek voor hem te kopen. Hoewel je misschien wilt gaan voor iets dat prins of babyjongen zegt, zoek je een gewone kind broek en knip je deze halverwege de dij af.

Baby broekje

Hoewel ze er niet uitzien als wat je babybroekjes zou kunnen noemen, zijn ze er altijd al geweest en hebben kinderen ze altijd gedragen.

5) Rode gek

De klassieke look raakt nooit uit de mode, vooral als het om kleine jongens gaat.

Rood pak

Voor een lieflijk uitziend kostuum, kleed je je miniprins aan in een geheel rood pak met glanzende gouden knopen. Voeg een witte panty of broek en een paar zwarte schoenen toe om zijn koninklijke look af te maken. Bron: https://www.stylonic.nl