Vastgoedbeheer
Image default
Aanbiedingen

Altijd een gerust gevoel met een Ajax alarmsysteem

Herkent je dat, het onbehaaglijke gevoel dat er iets mis is als je weg bent van huis? Een zeer onprettig gevoel als je bijvoorbeeld net onderweg bent naar je vakantiebestemming. Met een Ajax alarmsysteem zijn die zorgen verleden tijd. Dankzij onze handige app ben je altijd op de hoogte van wat er zich afspeelt in je huis, en met behulp van de livestream functie kun je zelf op ieder moment meekijken.

Wat is nou precies zo’n Ajax alarmsysteem?

Onze draadloze alarmsystemen zijn extreem gebruiksvriendelijke, stijlvol en bovenal van hoge kwaliteit. Het systeem is volledig draadloos, maar dankzij de geavanceerde technology hebben de componenten een batterijduur van tot wel zeven jaar. Daarnaast zijn nieuwe componenten zeer gemakkelijk toe te voegen aan de bestaande hub, waardoor je je bestaande systeem gemakkelijk uit kunt breiden.
Tevens zijn onze alarmsystemen zeer uitgebreid. De eenvoudigste starterskit bestaat uit een hub met LAN en GSM kiezer, een draadloze bewegingsmelder, afstandsbediening, draadloos magneetcontact en 4 dubbelzijdige beveiligingsstickers voor ramen en deuren. Daarnaast krijg je zes maanden gratis gebruik van de meldkamer, en tot 31 december 2020 een data simkaart. Na deze periode kost die simkaart 3 euro per maand en is maandelijks opzegbaar. Andere starterspakketten bevatten ook nog andere componenten zoals bijvoorbeeld een beveiligingscamera. Bovendien zijn alle pakketten uit te breiden met losse componenten.
Nu denk je misschien dat het misschien lelijk kan zijn, sensoren en camera’s die door je hele huis hangen. Niets is echter minder waar. Dankzij het strakke ontwerp in wit en zwart zijn onze alarmsystemen zeer stijlvol. Doordat alle pakketten en componenten zowel in wit als in zwart verkrijgbaar zijn, passen ze in ieder interieur. Bovendien is de bediening zeer gemakkelijk met de intuïtieve app.

Maak vandaag nog je huis veilig met een alarmsysteem

Ben je na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden naar de alarmsystemen van Ajax? Kijk dan vandaag nog op onze website voor meer informatie en beschikbare producten.

https://draadloos-alarmsysteem.com/