Vastgoedbeheer
Image default
Woningen

AnderZ Makelaar in Groningen

Wil je een huis kopen of verkopen in het hoge noorden? Zou je graag in Groningen wonen, of woon je daar nu en wil je jouw huis te koop zetten? Dan is het wel zo prettig om een makelaar aan je zijde te hebben die de stad op zijn duimpje kent. AnderZ Makelaar in Groningen is al meer dan 20 jaar actief in de regio. Wij zijn bij uitstek bekend met de woningmarkt in de regio en helpen jou dan ook graag met de aankoop of verkoop van een woning.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 050 – 204 12 92.

Wat kan een makelaar voor je betekenen?

Het kopen of verkopen van een woning is een proces waar heel wat zaken bij komen kijken. Een ervaren makelaar zoals AnderZ Makelaar begeleidt jou op optimale wijze door het traject. Door jouw belangen te behartigen wordt het best mogelijke resultaat behaald. Daarbij kan gedacht worden aan een onbezorgd verkoopproces waarbij de juiste verkoopwaarde van de woning wordt verkregen. Of het vinden van jouw droomwoning die aan al je wensen voldoet.

Indien je ons inschakelt voor de verkoop van je woning betaal je ons enkel indien het ons daadwerkelijk lukt om je woning te verkopen. Dit principe wordt het ‘no cure, no pay’-principe genoemd.

Over onze dienstverlening

Onze dienstverlening bestaat onder andere uit de volgende diensten:

  • Waardebepalingen;
  • Onderzoeken van bouwkundige gebreken;
  • Onderhandelingen voeren over de prijs;
  • Advies over het afsluiten van een hypothecaire lening;
  • Advies met betrekking tot plaatselijke verordening en bestemmingplannen;
  • Advies over de waarde van een woning;
  • Het verzorgen van het verkooptraject, van A tot Z;
  • De presentatie aan het koperspubliek van uw woning;

Neem gerust vrijblijvend contact op!

Wil je een makelaar in Groningen of omgeving inschakelen? AnderZ Makelaar is je graag van dienst. Voor meer informatie over onze dienstverlening kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 050 – 204 12 92 en door middel van het online contactformulier.

https://anderzmakelaar.nl/