Vastgoedbeheer
Image default
Aanbiedingen

Barista inhuren voor op jouw evenement

Een barista inhuren? De barista’s van Bar Company zijn er voor getraind om op elk evenement koffie te zetten. Ze zetten niet alleen de lekkerste koffie maar serveren ze ook nog eens uit met een glimlach. Je kan onze toppers op elk denkbaar evenement plaatsen. Ben je benieuwd naar hoe dat eruit zal zien? Bekijk dan de foto’s op barcompany.nl! Je ziet hier niet alleen foto’s van de mobiele koffiebars, maar ook van de barista’s in actie.

Waarom onze barista?

Een barista die vanuit Bar Company komt heeft de kennis die nodig is, heeft altijd de grootste glimlach en zorgt er altijd voor dat de koffie bar vlekkeloos loopt. We kunnen ons personeel op elk evenement plaatsen. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een koffiebar voor op een beurs dan kunnen wij dat regelen. We komen met het hele pakket. De bar, de tools, het personeel, alle ingrediënten, het enige dat wij nodig hebben is elektriciteit. We geven jouw de vrijheid om te kiezen tussen een aantal bars. En om het nog eens extra leuk te maken kunnen wij sommige bars personaliseren door jouw eigen logo erop te zetten, zo geeft de koffie bar nog eens een wauw indruk bij je gasten!

De koffie die wij gebruiken

We zorgen er dus voor dat we alles meenemen. We zijn ruim op tijd en nemen ook nog eens de lekkerste koffie ooit mee. Onze bonen zijn namelijk niet zomaar te verkrijgen. De bonen zijn namelijk in een samenwerking met een Nijmeegse koffie brander gemaakt. de bonen komen uit 3 verschillende zuid Amerikaanse landen en zijn door echte experts samengesteld. Wil je nu zelf een barista inhuren? Vraag dan snel een offerte aan bij Bar Company!

https://www.barcompany.nl/