Vastgoedbeheer
Image default
Bedrijven

Schildertrends voor 2021

Schildertrends voor 2021

U bent misschien al helemaal bezig met de nieuwe trends van 2021. Daarbij hoort natuurlijk ook de nieuwe verftrends en interieurtrends. Denk hierbij dus aan welke kleuren u uw muren kunt geven en welke soort meubelen en kleuren daarbij matchen. Wij zoeken het voor u uit wat volgend jaar helemaal trendy zal worden.

Trends die blijven

In 2020 was de kleur ‘Graham & Brown Adeline’ de kleur van het jaar. Het is een donkergroene tint die rijk uitstraalt. Deze kleur kan goed worden gecombineerd met heel veel andere kleuren. Deze kleur kan goed worden gebruikt in zowel uw kantoor, woonkamer, keuken of slaapkamer. Deze kleur brengt voor de rest een mooie gezellige sfeer. De kleur groen is ook de kleur van leven, natuur, energie en vernieuwing. Adeline is verkrijgbaar in matte muurverf, reinigbare matte muurverf, zijdeglans en hoogglanslak. Deze kleur was dus echt een trend in het jaar 2020. Deze trend zal komende jaar ook wel weer terugkomen.

Aankomende schildertrends

De kleur van het jaar 2021 is de kleur Brave Ground. Het is een warme kleur, het brengt ook echt de sfeer in huis en het geeft een neutrale sfeer in huis. Het heeft de tinten van taupe, greige en mokka. Het is een mooie uitstraling en geeft rust en warmte. U kunt er makkelijk zelf mee combineren. Natuurlijk is het ook mogelijk om een schildersbedrijf in te schakelen. Met deze kleur kiest u voor kleur op de wanden, zonder dat het te heftig wordt. Er zijn op internet kleurpaletten te vinden waarmee u zelf kunt bekkijken waarmee u het beste kunt combineren.

Deze nieuwe kleur heeft ook iets weg van de nude trend van afgelopen jaren. Dit was of is niet per se een verftrend maar was en is nog steeds wel een trend onder kleding etc. De nude kleuren hebben veel soorten en tinten. Waarschijnlijk wordt dus niet alleen deze tint de nieuwe trend van het jaar maar worden ook andere tinten van deze kleur een trend in 2021. Denk hierbij aan donkere kleuren met bruintinten en lichtere kleuren zoals dus de Brave Ground kleur.

Fellere kleuren zoals roze tinten als roze, rood, lila gecombineerd met Brave Ground zal ook een trend worden. Ook donkerblauw en groen zal komen en met de Brave kleur gecombineerd worden. Als u de minder felle kleuren combineert met de felle kleuren geeft dit een mooie uitstraling dus dit zal ook goed gecombineerd worden met de kleur van 2021 (Brave Ground). U kunt dus veel combineren met de kleur van het jaar dus er zullen veel variaties tevoorschijn komen.

Interieurtrends

De belangrijkste interieurtrends op basis van meubelen zal zijn dat er veel ronde vormen worden gecreëerd. Denk hierbij aan poefen, rondere bankhoeken en stoelen etc. Donkerblauwe meubelen zullen ook een rol spelen wat mooi gecombineerd kan worden met de kleur Brave Ground. Ook Japandi is een interieurstijl die in 2021 veel te zien zal worden. Het is een woonstijl uit Japan en Scandinavië. Deze verschillen wel van elkaar maar zijn prima te combineren. Denk hierbij aan organische vormen, neutrale kleuren en zachte stoffen.

Bron: Schilderwerk24.nl