Vastgoedbeheer
Image default
Alarmsysteem

Bedrijfsbeveiliging voor ieder bedrijfspand

Bedrijfsbeveiliging is voor ieder bedrijfspand een essentieel punt van aandacht. Alle belangrijke spullen liggen er opgeslagen en in de avond is er waarschijnlijk niemand aanwezig. Desondanks is het van groot belang dat er toezicht gehouden wordt op het pand, zodat er geen inbraak, brand of andere gevaarlijke situatie kan ontstaan. Echter, om die reden is het nu de vraag hoe dat gerealiseerd kan worden. Groenewegen Delft is al jaren specialist op het gebied van beveiliging en Elektrotechniek delft en weet daarom precies hoe er invulling gegeven kan worden aan de bedrijfsbeveiliging.

Om een pand optimaal te beveiligen, is er meer nodig dan goed hang- en sluitwerk, verlichting rondom het pand en een hek dat het pand afsluit van de doorgaande weg. Uiteraard moeten deze afschrikmethoden wel aanwezig zijn om inbrekers in de eerste instantie weg te jagen van het bedrijventerrein. Echter, overdag kan het ook het geval zijn dat er een inbreker aanwezig is. Om die reden is het van belang dat er een Camerainstallatie in het pand is, van welke de camerabeelden ondergebracht kunnen worden bij de Meldkamer. De Meldkamer is vierentwintig uur per dag alert en houdt camerabeelden van verschillende bedrijven in de gaten. Wanneer er iets ongewoons op de beelden gebeurt, wordt de onderneming gealarmeerd en kan er actie ondernomen worden. Op die manier ben je te allen tijde beschermd tegen inbrekers, maar ook tegen brand of andere gevaarlijke situatie waarin jouw bedrijf terecht kan komen.

Wil jij een inbraak in jouw bedrijfspand voorkomen? Zie jij de profijten in van goede beveiliging tegen vergassing, brand en inbraak? Aarzel dan niet om een beveiligingssysteem te laten installeren door Groenewegen Delft. Wij kennen de kneepjes van het vak en doen graag een stapje extra om jouw onderneming te allen tijde te beschermen voor gevaarlijke situaties.

https://www.groenewegendelft.nl/