Vastgoedbeheer
Image default
Dienstverlening

Bel met Ziggo op nummer 0906-1850

Wil je in contact komen met Ziggo? Bel het telefoonnummer Ziggo 0906-1850 via de Klantenservicetelefoon en je komt direct in contact met Ziggo. Je krijgt meteen een medewerker van de helpdesk aan de telefoon. Deze goed opgeleide medewerkers kunnen je vervolgens helpen met je vragen over Ziggo. De openingstijden van de klantenservice zijn heel ruim, namelijk 7 dagen in de week van 08.00 tot 22.00. Zelfs op feestdagen zijn wij op deze tijden bereikbaar. 

De klantenservice staat klaar voor al je vragen

Voor al je vragen kan je terecht bij de klantenservice van Ziggo. De klantenservice wordt vaak gebeld voor:

  • Vragen over abonnementen
  • Een ander abonnement willen afsluiten
  • Wifi problemen oplossen
  • Storing melden
  • Hulp bij zelf installeren
  • Een verhuizing doorgeven

Ziggo biedt alles- in- 1 abonnementen aan. Er is hierin keuze uit 3 verschillende pakketten. Hierdoor kan je precies dat pakket kiezen dat het beste bij je past. In de pakketten zit standaard internet en televisie. Daarnaast heb je de keuze om een pakket met of zonder vaste telefonie te nemen. De abonnementen zijn samengesteld op basis van de wensen van onze klanten. Kies de internetsnelheid die aan jouw wensen voldoet. De snelheid is afhankelijk van je internet gebruik. Bekijk je vaak video’s op internet of speel je graag games? Dan heb je een snellere internetsnelheid nodig dan wanneer je vooral je mails leest en websites bezoekt. Bij de interactieve televisie van Ziggo is de keuze reuze. Je kan hierdoor televisie kijken zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Maar ook als je kiest voor gewone kabel televisie, kijk je televisie met digitale kwaliteit.

Klantenservice KPN

Ook de KPN klantenservice kan je makkelijk bereiken via de Klantenservicetelefoon. Bel met het nummer 0906-1850, wij zorgen ervoor dat je bij de juiste helpdesk medewerker terecht komt die je vervolgens kan verder kan helpen. Doordat wij het keuzemenu van de KPN klantenservice hebben uitgewerkt ben je snel op de juiste plek. Dus of je de klantenservice wilt bellen voor een vraag, een klacht of voor informatie, via ons heb je meteen met de juiste medewerker contact!

https://www.klantenservicetelefoon.nl/